Zabavljanje Sa Devojkom Koja Ima Momka Najboljeg Prijatelja

To je bila stalna distrakcija, čak i na poslu. Duboko ju je dirnulo, nježnost, njegov bijes na sebe što je bila povrijeđena." Volim te", rekla je, "i dobro sam. Sprintajući iz kontrolne sobe, kretala se skoro četrdeset kilometara na sat dok je udarila o tlo. Te noći je stigla kući loše raspoložena. Ona će biti pod lupom;sve u vezi ove misije je bilo. ""Sada znaju za šatl", podsjetila je Kiania sve... Bob je uvijek bio tu kad god je bio budan.
Kontrola štete zaista. Mislio sam da oružje može uništiti sve protiv čega bismo se suočili."„U pravu ste u vezi sa projektilima. Kada joj je zazvonio telefon, vidjela je da je od Rhysa i izašla je da prihvati poziv.Čuvši Risov glas na telefonu, odmah joj je laknulo."Šta se jebote dogodilo", zalajala je prije nego što je uspio progovoriti, "ovo je bila samo jednostavna operacija; sada imamo spuštenu pušku i žrtve u našem timu.""Samo sam zvao da vas obavestim da smo dobro, izvinite zbog žrtava. Postojali bi snimci robota (ako su to bili) iz topovskog broda. Mogla je vidjeti njihove dijelove razbacane unaokolo, neke od njih gotovo cijele, a druge u komadima. Pokušao je mentalno doprijeti do Sandy, ali ništa;bio je zatvoren od svih devojaka."Bob?"očajnički je upitao, ali mu je odgovorila samo tišina. Om još ne zna za to. Spasili ste nas presretnuvši raketni napad. "A za druga dva ne znam, ali mislim da će vam trebati snaga nazad jer nameravam da vam pokažem koliko mi je drago što ste u redu sam." "U redu", nasmijao se Rhys, ali prije svega hrana; gladan sam!"Dok je jeo, nije mogao da ne pomisli na ono što se dogodilo. Svijet je izgledao van, boje pogrešne, sve je izgledalo dosadno.

Omamljen, pritisnuo je svoje usne na njene, a onda ju je Rhys ljubio kao davljenik koji traži zrak. Nije mogao to učiniti, ali Kiania je posegnula da mu pomogne, povlačeći ga s glave. Onda se Kiania okrenula, dajući mu do znanja koliko joj je drago što je on dobro.
Boljelo je, jako bolelo;urlao je iznutra, ali jedini zvuk koji je mogao ispustiti bio je jauk. Na jednom kraju je bio kamin od vatrenog kamena, a veliki prozor od poda do plafona pored njega pružao joj je pogled zabavljanje sa devojkom koja ima momka najboljeg prijatelja. Leslie je bila užasnuta, ali nakon prve upotrebe, pa, morala bi joj zahvaliti na tome. Stavio je ruku na njeno lice, a ona se nagnula u nju, ljubeći mu ruku."Bože, Rhys, nemoj umrijeti, molim te", rekla je sa suzama u očima.

Kada ste približili ruku, virus napada je prešao na vas. To i dvadesetčetvoročasovno obezbeđenje pronađite profile za upoznavanje putem e-pošte besplatno australia. Sigurnost je bila ozbiljno poboljšana, čak su i nova ulazna vrata za koja ju je Rhys uvjeravao da su otporna na bombe. Njegov vid se polako počeo fokusirati, a pulsiranje u njegovoj glavi svelo se na podnošljiv nivo. Osjećala se kao kurva, kurva.Šta su mi, za ime Boga, uradili?upitala je sebe dok je glasno vrisnula i došla."Moramo ubaciti našeg inženjera, nekoga ko može dizajnirati bolji oklop i oružje", zabrinuto je Sandy rekla Risu."Ne biste preživjeli raketne metke koje je izvela odbrana šatla. Prokletstvo, pomislila je, ne mogu proći pola dana a da sada ne razmišljam o seksu. Srećom, znao je kada samo da ućuti. Lice mu je izgledalo gotovo prazno, pomislila je u panici."Požuri, Sandy, ne znam šta da radim."Njegova ruka slabašno se podiže i pipka po njoj.
Oni su veoma efikasno oružje;ne bismo imali šanse da su krenuli na nas od prve." Amansija je mogla osjetiti Risove emocije, njegovu ljubav i zabrinutost. S druge strane, Amancia i ja smo se dobro borili, i da budem iskren, Om nas je potcijenio.
To kopile!Ali iako se iznutra borila, njeno tijelo je ostalo uzbuđeno, potrebno mu je, želeći ga. Oči su mu se polako otvorile i bio je tretiran prizorom dve prelepe žene koje gledaju u njega. Te promjene su omogućile borbu protiv toga. Moramo pronaći način da uzvratimo udarac.". Stenjala je čak i kad je ponovo sebi govorila da je žene ne uzbuđuju.
Virus je dizajniran da napadne simbiont, što je vrlo efikasna strategija. Rhys je čuo nešto slabo u svom umu, kao iz dubokog bunara."Poljubi je", reče tihi glas.

Najbolje ponude U kategoriji