Gran Canaria Sajt Za Upoznavanje

Odete do vrata, a tamo je FedEx čovjek koji dostavlja paket. Sa svojom crvenom odjećom i karminom. Samo piše biti u baru u hotelu Hilton u petak uveče u 20 sati. Jednog dana ste sami kod kuće i čujete zvono na vratima. Napomena je kratka i slatka. Zatim još užeta veže ogrlicu za pse i za okvir kreveta.Čvrsto ti obavi oči tako da ništa ne vidiš.Čujete zvuk njegovog otkopčavanja patentnog zatvarača. Postaješ sve vlažniji i vlažniji gran canaria sajt za upoznavanje. Izađite sa dva gornja dugmeta na bluzi otkopčana. I pita da li ste uživali. Sljedećeg jutra probudi vas otvaranje vrata. Kaže vam da jednog dana tražite još jedan FedEx paket.. On liže tvoju pizdu gore-dolje i svuda okolo. On gura svoj ukočeni kurac u tvoje dupe i sluša tvoje prigušene vriske. Sada idi u ženski toalet i skini grudnjak. On te posmatra i vidi kako se napeš, a zatim opuštaš, i zna da si eksplodirao baš tamo u baru judul brak ne dating di viu. Odlazite za dosta vremena da dođete do hotela do 8 i ušetate u baru oko deset do.
Sa njegovom težinom ne možeš se dobro kretati. Jebem te dugo i duboko.
Osjećaš kako ti se opet zajebava duboko u guzicu, dok on svoj vrući kremasti teret ispucava tamo daleko. Osjećate kako se vibrator u čepu gasi. Vaše gaćice bi se malo navlažile svaki put kada biste pomislili na to.
Tada osjetite kako njegov ukočeni penis klizi po vašoj mokroj pički koja kaplje. Osjećate kako vas hvata za ruke i veže vam zglobove na leđima. Opet zove...i opet ti govori kakva si dobra djevojka bila.
Ispod svega je pre-paid mobilni telefon sa napomenom. Telefon ponovo zvoni.

Najbolje ponude U kategoriji