Sajt Za Upoznavanje Kipar

Znala je da gospodarica Fran ima dvije robinje i shvatila je da je fascinirana cijelom idejom o više partnera. Bila je ponosna što je robinja svog zgodnog gospodina i znala je da će ostati što bliže njemu kako bi se pobrinula za njegove potrebe. Osjetila je snažan nalet energije i nepogrešivo sok u svojoj pički kada je srela njegov pogled.

Eva se pitala jesu li svi oni robovi zgodnog muškarca.Čula je za poli porodice u kojima je bilo više od jednog doma i više robova. Dok se Sir prijavio i platio ulaz, ona je držala njegovu torbu sa igračkama i razgledala okolo. To u kombinaciji s izrazom požude koji je vidjela u očima Sir Randyja bio je neodoljiv. Eva je pitala Sir Dana šta bi on želio da popije, a zatim se provukla među ostalim robovima da donese njegovo piće. Govorili su da su znali da će ona dobiti najviše ponude na aukciji i kako se nadaju da njihovi majstori neće licitirati za nju. Svi su graciozno ustali i spuštenih očiju svi su ga jako lijepo podigli. Visoki zgodan stariji muškarac plaćao je Sir Daveu da uđe, a oko njega su bile četiri ljupke robinje.Čovjek je izgledao vrlo ljubazno i ​​imao je vrlo njegovanu bradu od soli i bibera. Uz gutljaj uzbuđenja osjetila je kako počinje brže da diše. Dahtala je naglas kao i uvijek kada ju je njen Sir tako bespomoćno držao u svom moćnom stisku. A ispred su bili ogrnuti ribljom mrežom i užadima oko nekih bačvi tako da je izgledalo kao pristanište.

Osjećala se kao da ju je milovao po mački sa kraja sobe samo svojim pogledom i brzo je ponovo spustila glavu. Ukrasili su ga kao pristanište gusarske galije.
I znala je da će uvijek učiniti sve što može da se brine o čovjeku poput njega. Ona je tako uživala vidjeti ponosni izraz ljubavi i oduševljenja u očima svog gospodina. I znala je da je u njegovim očima zaista lijepa i voljena. Osjetila je nalet ponosa kada su joj svi dali komplimente za njenu odjeću i koliko liči na Bettie Page. A onda, dok joj je gospodin pogledao lice, njegov izraz se promijenio u radoznalost, a zatim u čuđenje."Raširi koljena kučko", naredio je sajt za upoznavanje Kipar.

Zatim su postavili mali blok za aukciju sa strane, zajedno sa okovama koje su visjele sa debelog drvenog stupa iznad glave. Sir joj je rekao da su večeras na nižem protokolu i da će joj biti dozvoljeno da razgovara pristojno sa bilo kojim Dominantima i njenim podprijateljima bez dozvole. Dok je razgovarao sa Sir Daveom, njegovi robovi su mu tiho klečali oko nogu. Dok je Sir Dave uzimao sitniš za robusni, zgodni Dom, okrenuo se da pogleda sobu. I bila je oduševljena saznanjem da će moći da nastupi za njega večeras kao rob kakav je bila u svom srcu. Tamo je već bilo mnogo ljudi i osjećala se pomalo čudno odjevena jer ju je Sir radije predstavio u ovoj tamnici golu savjet od prvih dana za zabavljanje.

Najbolje ponude U kategoriji