Pristranost Radiokarbonskog Datiranja

Ona ga je otvorila."Sranje, izvini."Opisani posao je bio da Millie zadrži svoj posao, ali da preuzme dodatne dužnosti. Ovaj dan joj nije bio prvi susret s Millie. Ako ste se već susreli sa ovim i niste uživali, pišem ga malo drugačije pa bih vas zamolio da mu date priliku.
Visoka žena elegantnog hoda oko sebe i svijetlocrvenih pramenova zavezanih u rep. Pogledala je Januara, koja se zavalila za svoj sto kao da se ništa nije dogodilo i počela ponovo da kuca. Uzdahnula je i ustala. Iskrslo je nekoliko stranica. Ipak, nije to sama sebi priznala. Njeno iznenađenje je odmah popustilo, umjesto toga se okrenula zadržavanju trenutka dok su joj se oči brzo zatvorile, a usne naborale i pretvorile se u januarske.

Do tačke u kojoj Millie nije mogla završiti svoju rečenicu. Nestašno?Strogo?Millie nije znala. Nije kao da je ova dama izliječila štence i izliječila rak. Bio je otvoren. Počeo je da joj se sviđa januar. Millie je polako provirila unutra i vidjela Januara kako kuca na svom laptopu. Ako ste ga već vidjeli, hvala što ste svratili ponovo. Email. Iskreno, nemam pojma kako je Millie to zamahnula."Millie je progovorila: "Ne znam, gotovo da ako odeš razgovarati s nekim će ti zapravo pomoći."Njena tri kolege iz ureda su se nagnula sa svojih stolica i pogledala prema njoj: "Hvala ti, Millie", rekle su unisono zastenjajući na Millieno se nasmijano. Millie je ustala i također kimnula."Okej, pa, super! Pretpostavljam da ćemo se često viđati. Uhvatila se i nije imala vremena da se zamisli dok je podigla pogled na ženu koja ju je povukla da vidi njeno lice kako joj se približava. Pitala se da li je januar bio antisocijalan na stidljiv način ili na način da stvori poziciju moći.
Zapravo nije bila u većini zgrada. Ali osmeh je brzo nestao."Ti si..." rekao je Januar, zastavši, "Tako si dosadan."Milina se obrva namrštila dok je januar udario nosom, zbog čega je posrnula pet koraka unazad. Millie to zapravo nije bilo važno pristranost radiokarbonskog datiranja. Godinu dana je pala s radara i nedavno se ponovo pojavila ovdje, na Rečici."Januar", rekla je Millie, "Ovo je zadivljujuće..." Ali januar je nestao. Pretpostavljam da je to dobro za mene, ne toliko za tebe, heh", nasmijala se Millie.sta ja radim?Januarska misao. Millie se ipak nije zaustavila.
Rođenje: 1.1.1990.27 godina. Pogledala je dole i otvorila fajl označen kao "osoblje", fajl koji je dobila o svojim radnicima pre nego što je počela. Ljubazno.

Najbolje ponude U kategoriji