Elma Izlazi S Bivšim Ostrvljaninom

Mogao sam osjetiti kako sperma počinje kapati iz mene i na ručnik, skupljajući se ispod mog dupeta. Otkačio sam joj usta i polako se okrenuo.
da li je sanjala?A o čemu?Postalo je jasnije kada je počela da mrmlja nešto što prvo nisam mogao razumjeti...a onda i moje ime. Ovo me je ponovo uzbuđivalo...i misli su mi se vratile na njene ruke oko mene, njena usta na moje grudi...lizanje moje bradavice...i spermu koja je curila s nje na moja bedra.

Mislio sam da me može vidjeti kroz prozirnu zavjesu i brzo sam izvukao prste. Navukla sam ovu kratku crnu suknju, sa bijelim gornjim dijelom, i štiklama...bez grudnjaka, po Charlotteinom prijedlogu...i tangi, ako se to uopće može tako nazvati, bile su tako male. Ne znam zašto, jer nikada nisam imao ovako jaka osećanja za sve vreme dok smo bili zajedno.

"Hej dušo! Jesi li čuo, Kate je rezervisala deo tog novog kluba za Anninu zabavu sledeće nedelje. Dođi ovamo i poljubi me!"Zastenjala je.. ali Charlotte jeste, i ponovo me uhvativši za ruku povukla unutra.

vrata su se otvorila i ušla je Charlotte elma izlazi s bivšim ostrvljaninom. "Sjajno!"I uzevši me za ruku, odvela me nazad u spavaću sobu. Charlotte je progutala ručnik i kao da je to najnormalnija stvar ikad počela me tapšati.
Klizio sam prstima između njenih usana, gore-dole preko njene predivno glatke mace. Dok sam mirno ležao, razmišljajući o svemu ovome, ona se ponovo pomerila...

"Ja ću vina", rekla je, "I ona će isto, molim te."Nasmiješila se, a ja sam otvorio usta u znak protesta, ali ona me je gurnula osmijehom i oboje smo se ponovo počeli smijati."Super! Neće te povrijediti Maggs", rekla je Anna, "Osim toga, rođendan mi je! Želiš da me usrećiš, zar ne?"Nasmiješila se, a zatim se napućila velikim psećim očima, prije nego što se nasmijala.Što je bila samo lopatica, i svi su to znali...jer nikad ne mogu biti čvrst ni sa kim...i dobro, jedan se pretvorio u dva, i tako dalje...i prije nego što sam to shvatio počela mi se vrtjeti u glavi i Počeo sam da se opuštam. izgledale su tako meke, i tople...
Možeš čak i spavati u mojoj kući, reci mami da je to plan.""U redu, pa... I dalje misleći da sam u snu, osjetio sam da me neko ljubi...sisa moje usne, a njihov jezik klizi preko mog. To me je zapravo palilo.

Samo sam klimnuo, ne obazirući se je li to zaista istina ili nije, jer se tako osjećao Dobro Osećati njene prste u meni je dodatno pojačavalo moj orgazam koji se bližio, ali nisam želela da joj kažem koliko sam želela da svršim, a bilo je sve teže i teže sakriti se... ali ona se vratila začas. čini se da ceo život. Prije nego što sam uspio da se zaustavim, pronašao sam riječi: 'Davidu se to ne bi svidjelo', koje su mi tekle iz usta.
Nikada nisam bio tako uzbuđen!Čak i sa dečakom. Osjećala sam kako sam krenula ka orgazmu, i kao da sam odvojena od svog tijela, čula sam sebe kako govorim...
Prvo je ošišala duže dlačice, a onda je sapunala ruku kremom za brijanje...prekrivajući moju macu od vrha do dna. Njene usne su dodirnule moje dok je došla do moje mokre mace.

Charlotte je kleknula ispred mene i razmaknula mi noge. Dakle, došao je sljedeći dan i bio sam spreman za Charlotte da me odvede u kupovinu. Hvala Jim!Čitava ova stvar je počela sa Anninim rođendanom...pa, pošteno rečeno, pretpostavljam da joj moramo zahvaliti što nam je pomogla da se okupimo... Konačno mi je u Charlottinoj kući pomogla, bio sam tako umoran. Trljala je oči, a ja nisam bio siguran, ali nisam mislio da je videla šta radim... Šarlot je ležala pored mene, nepokrivena i gola kao i ja.
"Jesi li dobro?" upitala je , gledajući u moje lice, uvlačeći prste dalje unutra uz polagano okretanje. "Prokleta Megi...

Najbolje ponude U kategoriji