Cancun Sajtovi Za Upoznavanje

Znala je da nije zamišljala Alysonino interesovanje. Ali nije bila sigurna šta će učiniti po tom pitanju.“Ona je lijepa.”"Ne sve. Savršen je za vaše farbanje.”Gracie je dugo pogledala haljinu.“Ne znam. Pričaćemo o tome sledeće nedelje.

Zabava je postigla ogroman uspjeh i obje su žene upoznale pokretače i potrese svog područja. Inspirisan abecednim nizom Sue Grafton. Monika je dala nekoliko obećanja za sastanke, a Gracie je pronašla nekoliko novih klijenata za svoju advokatsku firmu. Prije dvadeset četiri sata bila je najljepša žena na svijetu, prije dvadeset četiri sata bila je gospođa David Allan Abernathy, kraljica svih koje je ispitivala cancun sajtovi za upoznavanje. Monika se naceri.“Dobro. Njena tamnosmeđa kosa mlitavo je visila oko lica u obliku meseca.

Nažalost, zazvonio je telefon.“Bok, Gracie.”Bio je to David. Alyson je otvorila vrata, očiju uperene u Gracie.“Wow!Izgledaš lijepo!"Gracie je pocrvenjela, a Monika ju je smiješno pogledala. Svjetla su osvjetljavala put do ulaznih vrata, a sobar je parkirao automobile. Pa, nadamo se da ćete, dok završimo, biti raspoloženi.

Malo je odvažno, zar ne misliš?“Lijepa žena poput tebe se boji proreza u struku?”Brineta se nasmijala.“Siguran sam da imaš neke nokautirajuće noge ispod tih pantalona. Da li je ova žena pokušavala da joj nešto kaže?Prošlo je mnogo vremena otkako nije ni razmišljala o ženama. Monika je kupila nekoliko pari cipela i torbicu, dok je Gracie kupila samo par cipela i narukvicu.“Djevojka, gdje ti je roba?”“Kupio sam šest pari!”Monika je odmahnula glavom.“Vidim da su potrebne drastičnije mjere. Skoro dva sata kasnije, Gracie je izašla i bila je dirnuta do suza kada je ugledala svoju novu frizuru. Uvijek je to činila. Gracie Abernathy je zurila u svoj odraz u ogledalu i duboko uzdahnula.
Papiri su još ležali na podu gdje ih je bacila, a ona ih je pregazila i krenula prema svom krevetu. Sada, jeste li spremni za polazak?”„Pogađate?Hajde, Gracie. Kako se usuđuje da zove i pita za njeno dobro?Gdje je bila sva ta briga i briga posljednjih 19 godina njihovog bračnog života?„Hej, devojko!”Bila je to Monika, dobra prijateljica s posla."Šta ima?"„Da, imam, Gracie. Alyson nije živjela daleko i njena kuća je bila velika skoro kao Gracieina vila.

Nekoliko puta, Gracie ju je uhvatila kako bulji, ali nije mogla zadržati pogled, osjećajući se stidljivo i nelagodno. Njene tanke usne bile su stisnute u vječno mrštenje, a vodene plave oči nosile su tragove malo sna i mnogo tjeskobe. Imat ćete momke svuda oko vas gdje god da odete.”Gracie je odmah okačila haljinu na stalak."Onda to ne želim."Činilo se da je brineta probavila informacije, gledajući još haljina.“I žene bi bile svuda oko tebe.”Žene?Gracie je mislila da je to čudno. Dekoltea je zaronila taman toliko da pokaže Graciein obilan dekolte, a hladna boja zelene boje podsjećala je na plavu kosu i svijetlu kožu.

Najbolje ponude U kategoriji