Besplatna Probna Verzija Za Sastanke Za Odrasle

Naravno, Amber je izabrala golotinju. Naravno, mogao bih se izvući iz toga rekavši mu, nakon konsultacija i jednonedeljnog istraživanja, da je ono što treba da se izleči neka vrsta pilule, a ne ekstremno akrobatsko zajebavanje koje sam orkestrirao. Ponekad jednostavno zamolim sve da skinu svoju gornju odjeću prvo, i odradimo nekoliko časova u donjem vešu. Andy je zurio.

Kako sam sad znao da ću vidjeti ovako nešto?" Podigao sam Andyjeve gaćice. „Šta nam je najprivlačnije u vezi sa ovim muškim telom?" nastavio sam. Trebalo bi, ipak, kada vam zatreba pomoć, a mi ćemo tamo stići kasnije, ako ne i ranije. Andy je bezvoljno povukao svoje meso.
A dupe mu je visoko i čvrsto. Zar naš pravosudni sistem nije divan. Očigledno mu se dopao pregled pičke."Šta je s tvojim bradavicama", upitala sam. "Sve!" Čarls je progutao. Andy je zurio u mene. Koji idiot je uopće odlučio održati konvenciju o ljudskoj seksualnosti u Tightass Townu, Alabama?Naravno, kao što sam i očekivao, uhapšena sam i optužena za prostituciju baš na aerodromu.
To me je nekako podsjetilo na vrijeme kada me je novinski naslov označio kao "Seks Mesija". "Sada je Andyjev penis djelimično uspravan. Proveo 3 dana u okružnom zatvoru. "Stručnjaci se slažu da je ovo iznenađujuće širok raspon, s obzirom na očiglednu društvenu preferenciju za velike. "Mogla bi se izvući s tim." "Vodite bilješke, djevojke . Pogledajte kako se to zaista radi.
"Kako se osjećaš kada gledaš moje grudi?" upitao sam ga. "Mogu li da ih vidim gole?" "Naravno da možeš, Andy", rekao sam slatko.

Samo otkopčaj to i gurni remenje preko mojih ramena. Zvijala se dok je govorila, stežući i oslobađajući svoje veličanstvene dojke, i njišući svoju slatku mačku direktno ispod Andyjevog nosa."Beba treba da nauči da su sise lepe, ali maca je lepša", peva Amber."A ako je Beba nestašna, neće dobiti ništa od lijepih stvari, zar ne?"Dječaci su udarali pesnicama po stolovima;Am -BER, Am-BER, Am-BER!" Konačno sam povratio kontrolu nad glasom, iako mi je vena opasno pulsirala u sljepoočnici.

Idemo." Uzela sam ga za ruku i odvela ga do prazne kabine besplatna probna verzija za sastanke za odrasle. Promijenio je temu i nikada nije odgovorio na pitanje. I ne morate to da radite.

Najbolje ponude U kategoriji