Uzbudljivi Profili Za Upoznavanje

Sviđa mi se priča. Muškarci imaju penise;sisice imaju klitoris. Još jednom je pogledala direktora. Moraju zauvijek živjeti sa činjenicom da u njih moraju biti proniknuti, a ne penetrirani;koristiti, a ne koristiti. Možda vam je ta riječ sada neukusna, ali to je kako su one kodifikovane u zakonodavstvu, a to je riječ koju ćemo koristite za njih. Ona je ipak bila profesionalac."Njihove zaključane klice su povezane sa stolom, kako bi sakupile sve njihove...sokove. Pa, ovo je naša prva grupa.. uzbudljivi profili za upoznavanje.

Predsjednica je bacila pristojnost u vjetar gledajući izložbu i doživjela je vlastiti orgazam koji je potresao um, namjerno se drndajući dok je stenjala.Što se direktorice tiče, ona je uravnotežila svoj profesionalni integritet sa vlastitom bijesnom požudom. U međuvremenu, nastavite sa dobrim poslom!"Brzo je ustala i krenula prema vratima, prije nego što je oklevala i okrenula se. Nakon toga počinjemo iznova..." "Svake noći dostavljamo protokol evakuacije: uklanjaju se penetrativni instrumenti iz svake mace i isporučuje se neugodna niskonaponska stimulacija: to osigurava da povezuju prazninu s neugodnošću i vole da se popune. Sve su odlično završile svoje psihološke provjere, u roku od deset minuta, osim jedne. Zatim tetoviramo šminku - crni olovku za oči, sjajilo za usne itd. Svaki kavez je fizički nemoguće skinuti, i sprečava...makice da postignu bilo kakvu erekciju. I to je 'ona', a ne 'on'. Oči su joj bile čvrsto zeznute i prebacila je težinu da raširi noge.

Sviđa mi se. Pa, hvala vam, direktore.

su zaključane od prije simulacije kako besplatno pronaći nekoga na web lokaciji za upoznavanje putem e-pošte. Smanjujemo nivo sedacije tijekom dvije sedmice do sljedećeg petka, oni će biti potpuno budni: i potpuno usklađeni kurve. Proces uključuje uklanjanje svih njihovih dlake na tijelu i dajemo im trajne ekstenzije.
Dve žene su sa prozora gledale kako orgazam polako nestaje iz sekice i kako se ona iscrpljena vraća za svoj sto. Ruka joj se polako kretala uz nogu, vukući glatku tkaninu do nabora od svoje suknje. Sitna i tamnokosa, nosila je svoje prepoznatljivo crveno odijelo sa suknjom, za koje je direktor privatno smatrao da je kraće na njenim nogama u tamnim čarapama nego što je trebalo. i manje sedativa kako istekne početne dvije sedmice kondicioniranja. Jedini zvuk u prostoriji bilo je zujanje mašina i povremeno prigušeno jaukanje.
'Psihološke provjere' moje dupe - znam da ih zoveš Sims drolja. zapravo ne, ne krišom, nije bila suptilna u vezi s tim. Ako se ovo desilo.Želim zvijer i jebati običnu malu djevojčicu.
Sve je u pripremi, ali sve je bespredmetno osim ako mi zapravo možemo isporučiti. Kada budu uniformisane, svaku mačku stavljamo u svoj specijalizovani krevet za kondicioniranje -" "Mislite na hipno kurvu!", ponovo se ubacila predsednica, glasno. Njenom mužu je večeras odsečen jezik."Nakon svakog orgazma, dajemo im malo vremena da se ohlade i spavaju ako otkrijemo da su krenuli u tom pravcu. Crna mikro suknja preko gaćica, koju smo za sada zaboravili kako bismo olakšali pristup. Krevet integriše povratnu informaciju u stvarnom vremenu, virtuelnu stvarnost i kondicioniranje..." Svaka od osam maca u sobi iza nje bila je vezana za krevet, sa nogama i visokim potpeticama široko raširenih i vezanih. Svaku od njih vežemo u hipno kurvu.

Ogrlica je jedan od ključnih kamena u čitavoj operaciji: dodali smo je vašem šablonu, jer je mnogo lakše povezati hipnotičko kondicioniranje s fizičkim osjećajem nego bilo što drugo." "A njihove male klice?" dahnuo je predsjednik. Direktor... Zujanje iz njenog dupeta nateralo ju je da se ludo previja, a ona je nastavila da svršava, tečnost se brzo ponovo apsorbovala da bi je sistem reciklirao.
Obojica su trepnula očima da se prilagode."Ne zovi ih tako", ubacila se predsjednica, dok su joj oči proždirale prizor ispred sebe."To umanjuje ono što mi radimo ovdje.

Najbolje ponude U kategoriji