Gvajanska Kultura Upoznavanja

Oni vam se popnu u krilo, a vi počnete da vozite motornim čamcem obje njihove sise gvajanska kultura upoznavanja. Njih dvoje su na koljenima. Triple H: "Hej mali, nemoj provoditi cijelo vrijeme ovdje sa damama. One su mi kao sestre."Imaš vizije da ih jebeš prije skoro sat vremena. odveli našeg prijatelja pozadi gdje bismo mogli imati...
Uđete u centar za performanse i vidite da svi već treniraju. Billie ustaje i dijeli tvoj kurac sa Peyton, koja se penje na tebe i trlja dupe po tvom kurac. Peyton počinje sisati tvoje lice dok Billie nastavlja maziti tvoj kurac i lizati ga čisto. Peyton: "Ember Moon, Kairi Sane, Nikki Cross! Djevojke bolje pazite, jer nas NIŠTA sada neće zaustaviti!"Triple H: *pljeska* "To je bilo savršeno! Sada imamo trik za tebe! Ti si tihi, ali jak unajmljeni pištolj za Peyton i Billie!"Triple H vas tapše po leđima, a Regal klima glavom u znak odobravanja. Obojica tada ustaju i sjedaju vas na kauč koji je bio unutar sobe. Nemaš čega da se stidiš!"Kaže dok ti trlja grudi.
Ona vrišti jauče. Moram ići. Steve: "Sranje... Guraš jezik u Peytonino grlo. Triple H: "Sljedeće sedmice ćete dobiti TV vrijeme!"Nekoliko sati kasnije, vraćate se u svoj motel. Udaraš ih po licu svojim kitom i oni počinju da se ljube. Steve: "Hej brate! Čuo sam vijesti! Bravo! Will i Hunter te već vole i tek ti je drugi dan!"Ostatak noći spavaš u pobjedi u svojoj trošnoj motelskoj sobi..

Najbolje ponude U kategoriji