Kako Da Prestanem Izlaziti Sa Oženjenim Muškarcem

Ovo je izazvalo trenutni jauk zadovoljstva jer se Amy prisjetila svog prvog analnog iskustva samo nekoliko minuta ranije. Dah joj je ostao bez pluća od ovog napada --- ovog kurca koji je naizgled usitnjavao njenu pičku u komade. Ali na njegovo inzistiranje otela je u spavaću sobu i legla. Promatrao je njeno lice krajičkom oka;slušao njeno disanje, pažljivo beležeći šta joj je pružalo najveće zadovoljstvo kako da prestanem izlaziti sa oženjenim muškarcem.
John joj je dao nagovještaj onoga što će uslijediti dok je njegova sapunasta ruka nježno masirala njezine moške dok je druga klizila gore-dolje po njenom dupetu. Bila je toliko iscrpljena da je Džon mislio da bi možda zaspala ispred ogledala u kupatilu da joj je to dozvolio. Poljubac je naglo prekinut dok su oboje hvatali vazduh.

Kombinacija pozorišnog iskustva i životnog iskustva je nevjerovatno važna. Zadovoljan što mu je preostalo više slobode prije nego što ju je njen glavni vrhunac savladao, zadirkivao joj je klitoris, a zatim poslao tri prsta u otvor njene pičke, pazeći da ne prodre u daljinu. Da te je najmanje plašila ona bi te razbila sa bine. Anna je odabrala scenu iz "Boom Boom Girls" i provela nekoliko sedmica skupljajući živce, prijavljujući se na listu za nastup, a zatim precrtavajući svoje ime...dok konačno nije došlo njeno vreme. Njegova druga ruka se vratila do njenog nabora morske zvijezde i pronašavši ga pritisnutu unutra."Uf! Uf!"Progunđala je i prestala se podupirati dok je polako padala na ruke i koljena pod tušem word hookup senior.
Namazala je gustu pjenu u kosi kada ju je naglo poljubio u usta. Ništa dalje nije rekao, ali se odmah iskupio u njenim očima, uzevši njenu nabreklu bradavicu među zube i grickajući je, izvlačeći dugi niz zadovoljnih stenjanja iz njenog grla. Otvoreno su razgovarali o tome šta im je „ispravno“ i „udobno“, a šta ne.Čak je i Amy ponudila svoje mišljenje i na svoje iznenađenje zatekla je kako klimaju glavom i prihvaćaju njene stavove. John je klimnuo glavom u znak razumijevanja, a zatim pažljivo isprao svaku ruku.

Svi oni žele da se igraju kurvi." Anna se ironično nacerila Ejmi i rekla: "Namestila sam scenu da se igram sa muškim partnerom, ali kada mu je pokazala da ustane i uradi nešto, on je samo odmahnuo glavom, 'ne' . Gledao je kako se tuš ispušta i žuta tečnost koja žubori u krug dok se izlila u odvod i konačno nestala iz vida.Što je moguće uzbuđeniji, John je podigao Amy na noge i ušao u nju. Ona je zahtijevala potpunu posvećenost svojih učenika i apsolutno nikakav strah. Samo će vrijeme pokazati." "A šta je s Amy?" upitala je Sullivan, izvivši obrvu. Svaki put kada je prst zaobišao zatvoreno oko njenog rektuma, on je osetio kako reaguje tako što je zategnuo zadnjicu, a zatim se opustio dok se prst udaljavao. Njen glas je u redu za ograničenu upotrebu u kojoj će ga koristiti u predstavi. Amy je primijetila da je on samo dvaput uputio zahtjev i pretpostavila je da dovoljno dobro poznaje svoje riječi, ali korištenje velike količine energije je možda uzrokovalo povremene mentalne zastoje.Činilo se da nikome nije smetalo jer su svi radili na istom cilju.

Najbolje ponude U kategoriji