Sanjati Da Muž Izlazi Sa Nekom Drugom

Anđeo mi je natjerao usne i naredio da ga držim. Oči su mi se uklopile u oči Suze sanjati da muž izlazi sa nekom drugom. Slobodnom rukom Angel je posegnula u džep svoje crne kožne haljine i izvukla mobilni telefon. Upravo sam je ponizio više nego što je ikada bila ponižena u životu.

Dok sam jahaći komad i dalje čvrsto stisnut među zubima, počeo sam rukama da nežno trljam i masiram njeno stopalo."Sa tvojim jebenim sisama ti stari bijeli skitnice."Lice mi je gorjelo od srama dok sam se naginjala naprijed spuštajući sise na Angelovo stopalo. Erotski efekat koji se nije izgubio na meni dok su moji vrući sokovi počeli da cure iz moje pulsirajuće mace.

Zadovoljan osmijeh osvijetlio je ljupke crte Engleovog lica dok je popuštala stisak na Suzeinoj bradavici."Nemoj ni jednog jebenog trenutka misliti da si zapalio južnjačku kurvu da nisi u pravu. da, selim zabavu u Barbienu kuću... Bilo je jasno da se draga južnjačka beba trudi da ostane mirna dok su Angelini prsti ostali zbijeni u njenu seksualnu rupu šta je radiometrijsko datiranje u geologiji. oh i dušo, svrati do moje kuće i pokupi moj dildo sa strap-on ... Želim da budem tvoja bijela kučka.""Naravno da radiš drolju", rugao se Angel.
Također, svakako pogledajte i sve druge divne autore ovdje na literotici.

Najbolje ponude U kategoriji