šta Je Radiometrijsko Datiranje U Geologiji

Iako je Miko bila tako vitka jer joj je stomak bio tako tanak svaki put kada bi se savijala njen stomak da se migolji i mlatara okolo, htrbušnjaci su se malo pokazali šta je radiometrijsko datiranje u geologiji. Niko se u razredu gospođe Silverstein nije usudio ništa učiniti Miku. Samo 10 minuta nakon brutalnog škakljanja, Mika je odjednom počela da se smrači i prije nego što je to shvatila osjetila je kako se piški i istovremeno je izgubila svijest.
Miko nije imala pojma u šta se uvalila. Miko je sada bio potpuno i potpuno bespomoćan. Bio je ponedjeljak u 7:45 ujutro, prvi period je počeo, a svi učenici su ili doručkovali, ili se opuštali za početak prve nastave koja je počela u 8:30. Primijetila je da joj cijelo tijelo ima hladan zrak koji se kreće posvuda. Dakle, iduću sedmicu ćeš svoju suspenziju provoditi ovdje u mom podrumu. Miko je sada histerično plakao i od škakljanja i od strepnje šta će se dalje dogoditi.

Počela je vrištati svim plućima za pomoć."Džaba mali Miko, niko ne silazi po tebe, plus ova prostorija je zvučno izolovana i specijalno smo je napravili ja i grupa nastavnika da kažnjavamo nestašne i loše ponašane učenike poput tebe!"Gospođa Džekson je zatim obišla oko stola, opkoračivši ga, što je Miku učinilo izuzetno nervoznom, posebno kada je okrenula glavu i videla brojne instrumente koje je prepoznala kao bebi ulje, četke za kosu, četkice za zube i neke druge instrumente koje nije prepoznala. Spoznaja ju je pogodila i prestrašila;bila je potpuno gola!Miko je počela da vrišti u njen geg i lupa divlje nego u bilo kom trenutku tokom čitave njene muke. Miko je uživao u masaži, ali se zakikotala jer su joj stopala bila toliko škakljiva da ju je čak i trljanje golicalo, a ulje joj je činilo stopala još škakljivijima.

Najbolje ponude U kategoriji