Kako Biti Odvojen U Izlasku

Možda bi to bilo previše...intimno. Povremeno bi me pozivali na bilo koju zabavu koju bi imali. I bila je sjajna pusačica.

Razmislila je na trenutak.„Mislim da je verovatno kod tebe. Starcima treba mnogo duze da se oporave.
Volim dovoditi ženu oralom. Rekla mi je."Pomno sam je pogledao. Jan je imala veoma veliki klitoris kada je konačno izašao. Nije to Bio sam prijetnja bilo kojem od muškaraca u našoj grupi.

Ona bi mi nestrpljivo pricala kako sam i sta zeli. Pustio sam ruku da sklizne niz njeno tijelo do njene mace.
Udovica koja i dalje želi da bude seksualno aktivna i voli da prima oralno i uzvraća.. Dolazila je još tri puta prije nego što me je opet skinula.
Naravno da sam znao da žena od 60 godina uglavnom ima više oblina od mlađe žene. Već sam osjećao uzbuđenje."Mogla bih te teško uhvatiti", nasmiješila se."Hoćeš li biti gol?"I sjedili smo tamo neko vrijeme, gledali jedno drugo...razmišljajući."Šta je s osnovnim pravilima?"Nisam mogao vjerovati da sam pitao o osnovnim pravilima kada smo razgovarali o lizanju jedno drugom...
I primetio sam da kada smo Bil i ja igrali golf zajedno, kada sam se vratio kuci mi se cinilo da mi je kuca malo cistija. Da, voleo bih da vidim Jana golu."Hoćeš li mi popušiti...kurac?""Za minut... Njena maca je bila lijepo podrezana. Pa se popela na mene, u poziciji 69, i spustila macu na moje lice i uzela moj kurac u svoja usta kako biti odvojen u izlasku.
pa, možda biste mogli... I nepotrebno je reći da sam bio shrvan. Za mog dobrog prijatelja. Stavio sam ruke ispod njenog dupeta i lagano je podigao, gledajući joj u lice. Znao sam da imaju kljuc koji smo im dali pre godina, kao da smo imali ključ od njihovog...za svaki slučaj. Okrenuo sam se prema njoj. Shirley je bila u pravu. Znam šta vam trenutno prolazi kroz glavu. Ustao sam i pružio ruku. "Jan, ne znam šta da kažem. Potpuno se odnosim na ovu priču. I kao što sam ranije rekao, ono što sam mislio da želim nije ono što sam našao. Supruga i ja smo dobro ostarili zajedno i uživali smo zajedno, kako u životu tako i u spavaćoj sobi. Vidjela sam je u kupaćem kostimu.
Konačno sam molio Janu da me natera da svršim. Konačno je između stisnutih zuba rekla: "Natjeraj me da svršim. Ispustila je veliki uzdah. Bila je malo viša od moje žene i ušla je u teretanu nakon što je otišla u penziju i bila je u prilično dobroj formi za svoje godine. I Bill i Jan su imali 62 godine.
Uvek sam mislio da ima lepo dupe...hm...guzicu.

Najbolje ponude U kategoriji