Hunt Showdown Matchmaking Balans

Jedna od djevojaka je tada prišla i stavila mi masku na lice, tada nisam mogao ništa vidjeti.

Moj Gospodar je rekao da je siguran da hoće. Zaspao sam;vrućina je bila tako opuštajuća. Jedna djevojka je nastavila da mi je držala noge i šamarala me, a druga se vratila da mi siše klitoris i štipa me za bradavice.

Onda me je okrenuo i skinuo šorc i sjebao me u dupe. Svi smo se okupili i iscrpljeni se srušili na krevet. Druga djevojka je sjela preko mog lica, tako da sam prvi put okusio njeno blago, istraživao sam je jezikom i ubrzo postao samouvjeren i gurnuo svoj jezik u nju i osjetio njene usne oko svog jezika. Osjećam je kako svršava i kaplje niz moju ruku do usana, polizala sam je. Nisam znao da li mogu da podnesem mnogo više.

Skinuli su mi masku. Rekli su mi da ćutim i da radim kako mi je rečeno. Tada počinjem lizati i sisati njen klitoris, i tako je dobar osjećaj. Jedna djevojka me je pozajmila i stavila mi sisu pravo u usta, vau!Bilo je divno, osjećaj meke dojke umjesto penis mog gospodara. Lizao sam i sisao moje blago, ona je lizala svoju prijateljicu i mogao sam se nagnuti naprijed i staviti ruku u njenu stranu.
Dve devojke su izašle iz sobe, rekle su da se nadaju da će se ponovo vratiti pre nego što odem kući. Svi smo ležali iscrpljeni, a ja sam mislila da je to to, ali oni su prišli do mene i poljubili me Hunt showdown matchmaking balans.
Rekao sam da ne znam, bio sam nervozan.“Pođi sa mnom, ja ću te voditi”, rekla je jedna od djevojaka. Počinjem da osjećam njen klitoris, sviđa mi se kako se stvrdne na dodir, i zabio sam prst u nju.“Stavi više u curu” kažu djevojke i ja postepeno dodajem sve prste, pa ih guram unutra i iz nje, polako pa brže. Uzima me za ruku, vodi je svom blagu;i vodi moju ruku okolo, topla je i meka;Sviđa mi se osećaj. Zatim su se vrata zatvorila kako bi moj Gospodar mogao nastaviti.. Rekao je da će mi biti dosadno, ali ja sam insistirala da ću uživati ​​u preplanulosti. Mogao sam da vidim da su obe veoma lepe, imale su prelepe grudi i obe su imale dugu crnu kosu i zelene oči, mislim da su možda bile sestre.“Sviđalo ti se to, zar nisi robovao?”Klimnuo sam glavom.“Dobro jer želimo više” Moram priznati i ja. Druga djevojka leži na leđima. Sada druga cura leži na krevetu i opet počinjem na njenim sisama, divne su. Ona me zamoli da joj sednem na lice, ja hoću, a njena prijateljica kleči između njenih nogu sa svojim blagom okrenutim prema meni. Sada je druga djevojka bila na kraju kreveta, gurala je debeli vibrator duboko u mene;i liže me u isto vrijeme. Rukom sam jebao njenu prijateljicu i štipao je za bradavice, a ona je lizala blago svoje prijateljice.

Onda su se vrata otvorila. Moj Gospodar je imao posla u Španiji, ja sam otišao s njim. Tada sam osjetila kako mi ruke miluju grudi, stiskaju ih i vuku, zatim su me štipale bradavice i shvatila sam da su na meni dvije ruke. Pustili su mi sve lance osim lančića za kragnu i rekli da sada mogu da radim šta god hoću, ali ako ne uživaju moraće da me kazne.

Izvio sam leđa, ali sam opet dobio šamar. Onda je jedna djevojka uzela moj klitoris u usta i grickala ga i sisala, tada sam osjetila kako mi jezik ulazi u riznicu, bilo je tako divno, htjela sam da svršim, ali znala sam da će me opet ošamariti.
Djevojka ispod mene držala je moje usne sa blagom razdvojene kako bi mogla jezikom posegnuti dublje. Mislio sam da sam iscrpljen, ali sam uživao u ovome. Robe moj, jako si mi ugodio besplatne online globalne stranice za upoznavanje. Bio sam najbliže nebu koliko sam mogao. Moj Gospodar je otišao u svoju kancelariju i rekao da je planirao iznenađenje za mene kasnije, pretpostavila sam da će biti dobar obrok kada dođe kući. Zatim su me naizmjence ljubili i sisali mi bradavice.

Bacili su me na krevet i okovali.

Najbolje ponude U kategoriji