Poruka U Formatu Za Upoznavanje Prevaranata

Sklupčao se na boku grleći košulju i zaspao. možda je imao morsku bolest.

Forever Tuesday je bio masnim slovima na prednjoj strani. Privukao se pored nje pokušavajući da ne povrati."Bok."Cvrkutala je dok mu je skidala ranac s ramena."Ja sam Amy poruka u formatu za upoznavanje prevaranata. Bilo je sto posto lažno, ali Oknavinove oči izgledale su stvarno. Osim male siluete ostrva, osećao se kao da su izgubljeni usred okeana."Amy će uskoro doći."Murry je provjerio svoj telefon i zatim izvukao drugi mobilni.

Kada je bio obučen u farmerke i duksericu, Keltrix i Murry su ga odveli u drugu bijelu kapsulu."Ovo ide na Zemlju?"upitao je Sloan dok je skenirao Keltrix. On i dalje misli da JP radi za Institut za učenje. U njemu su sve vaše informacije o putovanju. Na fotografiji su on i Octnavin u njegovom ljudskom odijelu na plaži. Talasi su natjerali platformu da poskoči i Sloanu je opet bilo loše u stomaku.
Stajao je sam u sobi. Ili...

Nadam se da ćete uživati. Amy je spustila njegov ranac na veliki krevet. Mogao bi dobiti zubobolju.
Otišao je do kreveta i otvorio papirnu vreću. Sljedećeg jutra, Murry je donio Sloanu ranac s osnovnim stvarima koje će mu trebati za putovanje.

Možda su vrtoglavica i mučnina bili nuspojava što više ne dijelim Oknavinove misli. Drago mi je, Sloan."Počela je hodati, a Sloan je slijedila duboko smirujuće udišući. I tako, evo sljedećeg dijela Sloanine priče... Svi članovi benda potpisivali su majicu crnim oštrenjem. Sav to život na dnu mora uvijek izmori JP. Kada se masivni čamac približio, jahta je usporila, a zatim se usidrila s platforme. Rasklopio je odeću. Nikada nije bio na jahti."Mogu to podnijeti."Posegnuo je za torbom.
Stvar je bila u tome što Sloan nije na to gledala tako. Jesi li dobar sa svim tim?""Elijah će me pokupiti?"Sloan je zurio u svoj telefon, a zatim ponovo u Murryja."Jesi li rekao Elijahu za...?"Ponovo je mahnuo Keltrix."Nismo mu rekli ništa o vanzemaljcima. On je otišao i Octnavin je otišao i trebalo je da bude ovako."Murry tečno govori dagerstantinski."Kel je ispunio neugodnu tišinu koja je uslijedila."Ponosan sam na tebe što si to naučio, maco moja.""Hvala ti."Murry se ušuškao u Kelovo naručje i šapnuo Keltrix na uho."I zbog toga sam ponosan na tebe."Keltrix je obavio svoje dvije ruke oko Murryja i poljubio ga.

U stomaku mu je bilo smešno. Tutnjava motora navela ga je da podiže pogled ka ogromnom okeanskom pejzažu. Dao ga je Sloanu."Ovo je vaše. U daljini je mogao da vidi obrise tropskog ostrva i čuo bi zov ptica. Bili su preslatki. Morao je to skupiti."Ovdje sam da pomognem."Amy mu je uzvratila osmijehom, ali je nastavila svoj oštar tempo. Nedostajalo mi je ovo!!Čitanje o ovome uvijek me čini sretnim, obožavam priču koju sam definitivno čekao na ovo ažuriranje!Sloan definitivno nosi nešto Dagerstanteen~ sa svom tom mučninom?Mora da se nešto dešava!Jedva čekam sljedeću!.

Najbolje ponude U kategoriji