Dizajn Aplikacije Za Upoznavanje

On je odvratan.""Zašto bi...?"Carl je prekinuo i pokrio lice rukama, okrenuvši se od mene.

Ako se odužiš, bit ću prisiljen upotrijebiti ovo."Podigao je daljinski, a ja sam stavio ruku na svoje smeće dok je vibracija zveckala po kavezu čednosti. Grubo me povukao na noge."Ogrlica je zaključana, Jaspar, ne možeš je skinuti."Hteo sam da mu kažem šta mislim o njemu, ali na punom glasu, kragna je stvarno jebeno boljela, i nisam želela da ikada više osetim takvu vrstu bola.„U redu“, rekao je, „pošto se ovaj dogovor tiče tebe, imam još jedan predlog za tebe. Isključio sam vodu i osušio se, odvojivši trenutak da isperem usta malo Kleineove vodice za ispiranje usta.
On ipak nije bio moj. moj prijatelj!"Carl je štucao."Mislio sam... Je li... Lift je stigao do nivoa garaže i ja sam žurno podigao svoju muhu i navukao opuštenu košulju preko vrha da sakrijem izbočinu. Mora da je bio tamo satima.

Izgledao je kao da me želi udariti dok je spuštao glas i siktao: "Idiote! Zar nisi ništa naučio? Majstor Klajn pokušava da te nauči da budeš ljubazan cijelu jebenu noć! Kako to ne shvataš?"Ljubazan?Za tipa koji se identifikovao kao rob?koji kurac?Sam je zakolutao očima zbog mog nerazumijevanja."Ti si jebeni gubitak prostora, Jaspar."To je boljelo. Jebote, zaboravio sam da još uvijek nosim pseću ogrlicu dizajn aplikacije za upoznavanje. da ti je stalo...
Sve dok radi kako mu se kaže, uopće nije u nevolji."Držao sam pogled na Kleineu. Nisam imao pojma koliko je vremena prošlo, dok sam ušao u lift sa parom koji se spuštao u restoran sa sprata iznad.
Dobacio sam im ozlojeđeni pogled jer su me držali dok smo stali na njihovom podu, i pritisnuo dugme 'zatvori vrata' čim su izašli, jednom rukom naslonivši se zaštitnički na međunožje mojih farmerki. Naravno da ne. Imaš tri minute da odvedeš Carla natrag u ovu sobu. Ustao je i stajao tako, stisnutih pesnica, nesiguran šta da radi sa sobom."Sedi," rekao je Kleine, a Carl se vratio na kauč."Jaspar, ako mogu da se zauzmem", rekao je Kleine."Carl ti pokušava reći da ti služi jer misli cijeli svijet o tebi.
Carl je bio samo moja kučka, i on je odabrao da bude takav. Ruka mu je krenula unutar džepa pantalona i ja sam se trgnula, očekujući najgore, ali on je samo uživao u zajebavanju sa mnom."Kao što sam ti spomenuo u restoranu, Carl, osjećao sam da su Jasparu potrebni neki savjeti o rješavanju tvoje veze. rekao si da mrziš način na koji se ponašala prema meni."Zagrcnuo se u još jednom jecaju.

Najbolje ponude U kategoriji