Prosječna Dužina Zabavljanja Prije Veze

A kada je gurnuo farmerke preko svojih nogu i bacio ih u stranu, njena brada se zamalo spustila na pod kada je dobro pogledala koliko je veliki i težak njegov posao, naprezajući se da se oslobodi njegovih pripijenih crnih bokserica.. Izašao je sam iza kabine u hidromasažnoj kadi, pokušavajući da umiri svoje bolne mišiće, nakon što se zamalo udavio, splavajući Jukonom, kada je Ellie odlutala u seksi odsječenom traperu i jedva tu malo bijelog bikinija gornjeg dijela, zbog čega su mu oči sjajile prosječna dužina zabavljanja prije veze. I dok je stajala trepćući prema njemu u omamljenosti, Dex je pustio svoj pogled da luta preko nje, iznenađen i oduševljen što je još jednom otkrio kako je sjajno izgledala odrasla. Ipak, izgledala je tako divno zbunjeno, da je bio više nego sretan što joj je objasnio igru."Pa, Ellie, to ovisi o tome koliko ih imaš. I ako pobediš, možeš da radiš šta god želiš sa mnom."Šokirana bez riječi, Ellie se raširio i zapravo je mogla osjetiti kako joj gaćice postaju vlažne i bradavice postaju tvrde samo zamišljajući sve zabavne stvari koje bi voljela probati s njim. Svaka karta može biti dobra ako ih imaš dovoljno."Zatim je u kutiji za karte pronašao kartu koja je pokazivala koje su ruke najbolje i gurnuo je preko kako bi ona mogla vidjeti poredak karata. Ipak, dogovor je bio dogovor, pa je ustao i zadržao pogled na njenim, smijući se, dok je uživao u slatkim trenucima puštajući dugme na farmerkama prije nego što je ikad tako polako počeo spuštati svoju mušicu, čineći sve od sebe da se glasno nasmeje načinu na koji su joj se usta otvarala i kako su joj oči postajale velike kao mesec dok je njegova veoma izražena erekcija počela postepeno da se javlja.
Na rukama i kolenima ispred ognjišta, dajući sve od sebe da zapali glupu lopaticu upaljačem za roštilj koji je odbijao da ostane upaljen, okrenula je glavu i ukočila se kada joj se učinilo da je čula nekoga, ili još gore, nešto lupanje na ulazna vrata. A pošto nikada nije naučila kako da zapali vatru, barem onu ​​koja bi ostala upaljena, znala je da će se morati skupiti da se pokuša ugrijati dok svi ostali ne stignu. Dakle, znala je da će biti dobro. A mali grijači prostora bili su gotovo beskorisni.

Osvrćući se po prostoriji, primijetio je da jedan od krajnjih stolova ima donju policu punu igara, a kada je ugledao špil karata, očajnički želeći nešto da uradi što ne bi uključivalo njihovo razgolićenje, zgrabio ih je i upitao je: " Jesi li ikada igrala poker, Ellie?"Ellie se zamalo ugušila svojim pićem i morala se jako boriti da zadrži pravo lice, jer on nikako nije mogao znati da je zaradila reputaciju poker ajkule na koledžu, što ju je zadržavalo u trošenju novca, barem do svi su shvatili da se ona ne može pobijediti i odbili su se više igrati s njom."Možda jednom ili dvaput", rekla je, ležerno slegnuvši mu ramenima. Sranje!Dex, najzgodniji muškarac kojeg je ikad vidjela, zapravo je želio da je poljubi. I bio sam na putu gore, udarajući ništa osim jednog belog za drugim, pokušavajući da odlučim da li da skrenem sa autoputa da potražim negde da se izvučem iz oluje, kada je Džek poslao poruku da me obavesti da ćeš dođi ranije da pokušaš zagrijati mjesto, tako da si bio ovdje sam. Bolje bi bilo da se pozabavite pokušajima da raspalite vatru, jer joj sada niko ne dolazi u pomoć. Konačno je teško progutala, zabrinuto oblizala usne i pokušala biti praktična, odlučivši mu ponuditi nešto za jelo."Ako ste gladni, napravila sam malo čilija i uz to imam finu veknu hrskavog italijanskog hleba, a još je topla, ako želite činiju."Vidjevši koliko je uznemireno izgledala, Dex je odmahnuo glavom i objasnio: "Ne, u redu je. A onda kada je zapalio papir, cijela stvar je prohujala, i voila, zapalio je pravu vatru za koju je znala da će zagrijati mjesto prilično brzo.

Najbolje ponude U kategoriji