Tajni Bijeg Od Zabavljanja

Stephanie je obećala da će mu dati injekcije koje želi. Jeff je odgovorio: "Ovo će ti se stvarno svidjeti. Stephanie je bila na boku oslonjena na jedan od svojih laktova. Ali mislio sam da su trebali biti anonimni." Mislio je na jednu sa Stephanie koja je gledala direktno u kameru. Rekao sam ti, kada je Džef počeo da puca, stvari su se veoma brzo kretale. Želim da zakažem još jednu sesiju.""Sviđala si mu se s drugom manekenkom? To je bilo prilično eksplicitno po prvi put.
Nije mu rekla da gleda slike sa erekcijom. Bilo mi je prilično ugodno sa Dwayneom. Ovdje u spavaćoj sobi." "Vau. Sve je u tvojoj mašti." Tela su im bila spojena. Riva je bila još jedna udata žena koja je voljela pozirati za erotske fotografije sa druge manekenke. Kamera je okrenuta iz perspektive uz njena stopala. Ruke su joj bile savijene u laktovima, isturene grudi prema gore. Sljedeći je pokazao nekoliko prstiju tik ispod njenog pojasa gaćice, kao i ranije. Znate da Jeff planira sve svoje seanse.

Evo još nekih od mene kako jebem svog ljubavnika." Baš kao i simulirane slike pušenja, bile su kombinacija krupnih planova i snimaka cijelog tijela tajni bijeg od zabavljanja. U ovom slučaju razvio sam obris žene koja se pokazuje za svog ljubavnika, njenog ljubavnika koji joj se pridružuje u krevetu, ljubi se, pa sve do jebene scene. Oba modela bila su okrenuta leđima kameri.

Najbolje ponude U kategoriji