S Kim Se Sada Zabavlja Noah Schnapp

Imam dug na fakultetu i nemam ušteđevinu, a bila sam nedelju dana daleko od bankrota i beskućnika, gubitka auta i svega ostalog. Svaki od nas je uzeo šolju i naslonio se na jastuke. godini pandemijske depresije, sa 27% nezaposlenosti, imao sam posao, a posao je imao platu. Postojao je moj uobičajeni problem 'savršenog džentlmena' -- I nikada želio da rizikujem da uvrijedim finu djevojku, a ova nije bila kurva, nije bila šećerna beba. Nemoj da se ljutiš na mene. Počeo sam da pitam za desert kada mi je iznenada predložila kafu. To je zvučalo kao dobar način da se produži veče, pa sam rekao "naravno" i pokušao da označim naš server.
Skinula me je, gurnula me ravno na krevet, a završila se i sama, praveći zabavnu malu strip scenu od izmicanja iz haljine. Ja sam... Možda mi je samo graciozno slala još jedan negativan signal, ali sam mislio da ću ipak pokušati produžiti naše veče, samo da budem siguran. Pitao sam više o njoj. Razgovarali smo neko vrijeme samo da budemo civilizirani, ali oboje smo znali šta je na dnevnom redu i puls mi je ubrzan."Ovo nije nešto što obično radim", rekla je. Pretpostavio sam da je mislila da moj vrući niz neće trajati cijelu noć. Razočaran. Ta pripijena haljina bila je toliko lagana da je bila gotovo gola prije nego što smo uopće počeli. U svakom slučaju, njen posao je očigledno bio bolna tačka.„Siguran sam da će pandemija uskoro biti gotova“, rekao sam samo da bih bio utješan."Možda će sljedeća mutacija biti manje smrtonosna. Odlučio sam sačekati i vidjeti. Barem je to ono što čujem u predvorju.
Molim te.""Šališ se."Možda je nisam dobro razumeo."Dobijaš nedelju dana od mene, automatski. Privukla bi pažnju svakog momka u prostoriji. Ja sam dekoracija predvorja, ako niste primijetili", potvrdila je ironičnim naklonom."HR je jasno stavio do znanja da moram da se obučem kako treba i da radim stvar koju obožavam bimbo. Ispružila je obje ruke preko glave kako bi se uhvatila za ruku kauča kako bi se učvrstila, zbog čega su joj se sise podizale gore-dolje po grudima pri svakom udaru, kucajući i divlje kovitlajući. Mora da je navikla da momci pokušavaju ostati ovdje. Ubrzo je moj kurac imao taj hitan osjećaj, a sada je ona digla kukove prema gore da me upozna, a ja sam se jebao skoro dolje, lupajući joj cijelim okvirom. To nije bilo baš ono što Imao sam na umu, ali pošto je to bila jedina ponuda koju sam dobio, rekao bih da me je učinila realno ciničnim. Katie se na to nasmiješila. Bio je to raj. Ona je nastavila."Ne krivim te ako si ljuta, ali ovo nije bila moja ideja. Nikad nije planirala da bude recepcionerka.

Srušila se pored mene na kauč. I najbolje od svega, bio sam novi zaposlenik mjeseca, ta-da!Naporno sam radio i radio dobro i sve te stvari, ali sam također smislio novi marketinški trik za naš start-up: stavljanje naših proizvoda kao rekvizita u oglase drugih kompanija s kim se sada zabavlja noah schnapp. Samo sam je nekoliko minuta snažno jebao, druga sisa se divlje kovitlala, dok nije malo zaškripala, zadrhtala i zadrhtala, baš kad sam ušao u nju.Čvrsto me zagrlila da se nisam mogao izvući. Rekao sam da mislim da bi to trebalo biti prihvatljivo, ali izgledalo je uzbudljivo.
Kad se udomila bila je veoma zabavna drugarica za piće,a nakon samo par piva postala je još ljepša. Ili je možda mislio na to da će mi, ako ipak zaradimo novac, nešto od toga doći. Pošto su sve što sam imao bile nejasne nade o visokoj, lepoj devojci niz hodnik iz mog stana, bilo je lako odgovoriti 'ne'. Zaista je bila divna i volio sam samo biti s njom, ali napetost je rasla.

Imala je vrbast okvir sa nevjerovatnim softball sisama, plavim očima i valovitom tamnocrvenom kosom do lakata. Skinuo sam ga."Katie, jesi li u redu s ovim? Prilično je iznenada.""Iznenadno je dobro", rekla je dahom. Ko je znao.

Najbolje ponude U kategoriji