Zabavljanje U Keniji Danas

Ovo je najbolji dio. Klitoris mi se stvrdne i mišići moje pičke počinju ritmično stezanje, potpomognuto vibracijom koju osjećam u usnama. Kada ne sjedim na njemu, ovo je dio ciklusa kada se stara mašina pomakne iz svog položaja uza zid za nekoliko centimetara. Ali ovo radim samo ponekad...samo ponekad.ona me može dobro drkati na bilo koji način koji joj se sviđa, a ni ja je ne bih zaustavio. Vibracija grmi kroz mene, noga koja me podržava postaje slaba. On urla i zuji, kao da će mu unutrašnjost eksplodirati.
Pitam se šta bi pomislio da je znao da sam odmah preko ograde, unutar prozora za pranje veša, na svojoj mašini za pranje veša. Ciklus centrifuge završava se trzajem i pokret počinje da umire zabavljanje u Keniji danas.

Samo da se podsjetim da postojim više od prazne mašine za čišćenje. Njegove ruke, izlizane i prljave od rada u dvorištu, hvatale bi me za bokove sve dok ne bi pronašao struk mojih gaćica i brzo ih strgao niz moje noge, ostavljajući ih da vise sa jednog članka.

Moja ruka radi brže. Otvaram poklopac i stavljam čistu odjeću - vašu čistu odjeću - u korpu.odnesite ih na liniju i zakačite ih. Onda, kada je tišina, silazim i prilagođavam se. Ponekad... Moje tijelo dodaje svoje posljednje drhtaje pokretu. Namirisao bi moju vlagu i prihvatio to kao pozivnicu.
Ja sam kao neka zbunjena domaćica iz 50-ih. Prstima mi se zabijaju u meso grudi, a zatim snažno štipaju bradavicu.
Nadam se da ćeš pisati više najbolja stranica za upoznavanje u zimbabveu. A usisani tepih jednostavno ne opravdava monotoniju tog dana... Sviđa mi se tvoja priča.
I razmišljajući o njegovom prisustvu sjedim tamo i osjećam vibraciju koja mi se širi kroz bedra, čineći da mi grudi lagano podrhtavaju, pokret koji me budi iz omamljenosti.

Najbolje ponude U kategoriji