Poruka Vojnog Formata Za Upoznavanje

Roger je potom jezikom prešao preko njenih usana prije nego što joj je nježno ugrizao donju usnu. Rodžeru je trebalo neko vrijeme da smanji njen otpor kako bi mogli primijeniti ono o čemu su razgovarali nekoliko sedmica. Roger se na kraju vratio na Floridu i kupio kuću oko 25 milja od nje. Uklonivši prst iz Carlottinih usta, Roger je nastavio s uklanjanjem stezaljki s njenih bradavica zbog čega je Carlotta usisala dah. Već je bila u slatkom zanosu, a on je dugo nije ni dodirnuo. Rodžer je stao kako bi dozvolio da se Carlottina noga prestane trzati.„DA, baš me je zagolicalo kada si počeo da me grizeš“, odgovorila je. NEMOJ REĆI Nasmiješivši se sada, Carlotta je pokucala jednom i otvorila vrata svojim ključem. To je pravilo #2. Sljedeće što je Carlotta osjetila nakon što joj je Roger pustio bradavicu bilo je nešto što joj se stavlja oko bradavice i stišće je tek toliko da osjeti bol, ali ne nepodnošljivo.
Roger se pobrinuo da prvi stigne tamo kako bi namjestio susret. Neki od njenih sokova padali su do njenog anusa. Carlotta je zastenjala dok joj je donja usna bila među Rogerovim zubima dok ju je on vukao.Šapućući joj na uho, "i tako je počelo", Roger je ugrizao Karlotinu za lijevu ušnu resicu dok je spuštao naramenice sa majice preko obje ruke, ali joj je grudi za sada ostavio pokrivene. Carlotta je progutala i rekla u redu. Posljednje čega se sjetila prije nego što je duboko zaspala bilo je da joj je Roger šapnuo na uho da je "sutra drugi dan".. Neka moje oči upiju u viziju u kojoj trenutno uživam očima."Uz te riječi koje su poslale uzbuđenje od njezine glave do nožnih prstiju i natrag do vrha raširenih bedara, Carlotta je ispustila tiho žudljivo stenjanje želje. Oboje su hteli više od svog braka, ali, nažalost, partneri im nisu uzvratili ljubav istom merom poruka vojnog formata za upoznavanje. Budi strpljiv, opusti se i doživjet ćeš cijeli ovaj vikend", šapnuo je Roger na Carlottino uho dok je grizao njen režanj. Mogla je osjetiti Rogera kako snažno pulsira penis duboko u njenoj mački dok se stezala kako bi osjetila svaku ispupčenu venu dok je ulazio i izlazio iz nje. Rekao joj je da podigne kukove i kada je to učinila, Roger joj je skinuo gaćice. Još uvijek razmišljam i pitam se šta bi moglo biti da se s njim pozabavila prije mnogo godina i zadovoljstvo koje su mogli doživjeti za to vrijeme. Roger je to uradio kako bi prestala razmišljati o situaciji jer je uvijek sve previše analizirala.

Plačući zajedno dok su oboje dolazili, Rodžer je nastavio da pulsira u Carlotti dok je koristila svoje vaginalne mišiće da ga dosuši. Osjetila je njegove ruke i prste po cijelom svom vratu i leđima. Roger je mogao osjetiti kako Carlotta pokušava da se pomakne u susret njegovom jeziku, ali u ovom položaju nije mogla dobiti polugu. Na vratima je bila zalijepljena koverta s naslovom jednostavnog Carlotta #1. Stavljajući prst u njena usta, Rodžer je rekao Karloti da mu isiše prst, što je ona nastavila da radi sa uživanjem.

Pomislila je u sebi: "On zaista zna kako da se devojci dobro provede."Zatim je ugledala povez za oči na jastucima i otpuzala uz krevet tako da je ležala u sredini i podigla povez. AKO VAM JOŠ TREBA, ČEKA VAS 2 Spencer i Tedi se zabavljaju u stvarnom životu. Sedela je neko vreme u svom autu pokušavajući da smiri svoj nestalni um, ubrzano srce i drhtavu macu.
Roger je sa svog noćnog ormarića izvadio bočicu ulja za masažu i kapnuo je na Carlottina leđa i vrat. Zatim joj je uzeo lijevi zglob i stavio ga u mekanu manžetnu koju je ranije postavio na krevet.
Izgubivši se u trenutku, opustila je svoje tijelo i pustila da je orgazam preplavi dok je čvrsto savijala nožne prste. Razišli su se nakon srednje škole, a Roger se oženio i preselio u Kaliforniju, a ona se preselila u centralnu Floridu sa svojim novim mužem.

Najbolje ponude U kategoriji