Houston Dating Reddit

Stenjaj i reci mi kako si dobra devojka". Pušiš pohlepno, konačno me kušaš i skoro ga izgubiš houston dating reddit. Prišao bih ti iza leđa i počeo te ljubiti u vrat, puštajući te da se opustiš i potpuno uživaš. Mogu ti reći. Moje lukave oči i osmijeh vraćaju mi ​​se na lice dok skidam haljinu, otkrivajući crni korzet, visoke čarape i bez gaćica.
Cvilim i stenjem pokušavajući sve to podnijeti, ali sam te pustio da me pojebeš u lice začas, tvoje ruke u mojoj kosi me guraju i vuku kako god želiš. Jebeno ti se sviđa.
Umačem prste u svoju mokru macu i cvilim na vlastiti dodir, tjerajući te da gledaš. Konačno, oboje se srušimo na krevet, neuredni i zadihani, ali konačno zadovoljni.. Obližeš usne i odmahneš glavom, jedva vjerujući u ovo prije nego što se vratiš na mene. Mogu te čuti kako stenješ, prigušen mojom mlaznom macom koja ti grize o usne, a okus te izluđuje. Popneš se na mene i počneš da šapaš po mojim grudima. Vidim kako ti se oči prevrću u glavi kada shvatiš šta će se dogoditi i upravo kada moj jezik stupi u kontakt s tvojim kitom koji curi, ti se lecneš i izvijaš kukovima naprijed, klizeći ga bez napora u moja usta. Zgrabiš me silom za kosu, privučeš me snažno uz sebe i ja dolazim okolo, opkoljavam te i sjedim ti u krilu, vraćam se na posao s druge strane tvog vrata, moji prsti puze uz tvoju košulju, nokti vuku niz tvoja leđa .
Konačno sjašem s tvog lica i odmah posežem za papučicom na tvojim farmerkama, gurnem ih na pod i napravim korak unazad da se divim pogledu najpopularnije aplikacije za ćaskanje. Negdje u izmaglici tvog zadovoljstva čuješ i osjećaš kako i ja svršavam, vruća i ljepljiva tečnost koja se slijeva niz tvoja bedra dok moji jauci postaju sve glasniji i glasniji. Ruke ti se tresu dok mi otkopčavaš haljinu, puštajući moje sise da slobodno padnu, ali ti nešto zapne za oko i malo se povučeš. Dolazim dolje i stisnem ti kurac samo da te zadirkujem, a ti se fizički zadrhtiš, čineći da mi bokovi još jače pokleknu. Zahtijevam da se baciš na posao i da možeš stići tamo dovoljno brzo, tvoj jezik je gurnuo u mene prije nego što mogu reći još jednu riječ.

Najbolje ponude U kategoriji