će Tip Poslati Poruku Nakon Veze

Njegov auto nas je prevezao preko dvorišta i kada smo stigli rekao je svojoj domaćici da može ići kući. On je služio u NATO snagama u Afganistanu i Iraku i iako ga nisam sreo, čini se da smo oboje bili tamo u isto vrijeme u najmanje dva navrata. Od deflorisanja odlučila sam da nemam šta da izgubim pa sam uzela pilule i provela narednih nekoliko godina tražeći zgodne muškarce bez obaveza, dele njihove krevete i uživajući u veoma aktivnom seksualnom životu. Sagnuo sam se i otkopčao njegove pantalone, zatim gaće i pomogao sam mu da se skine sa cipelama ostavljajući ga da stoji potpuno gol. Ležali smo jedno drugom u zagrljaju i ubrzo je opet bio tvrd. Ovaj put sam upoznao svog Waterlooa i kao Napoleon sam se predao.
Marcus (nije njegovo pravo ime) je kapetan italijanske vojske, ima 40 godina, visok, u formi, zgodan i slobodan će tip poslati poruku nakon veze. Obično moji ljudi mole za milost, ali ne i njega. Našla sam se na krevetu s njegovim rukama kako skida moje bijele gaćice, a zatim i njegova usta, a njegov jezik je napadao moju macu dok sam vrištala od zadovoljstva prije nego što sam snažno svršila puštajući cunami ljubavnog soka na njegov jezik. U bliskim plesovima osjećala sam kako me pritiska i uzbuđenje mi je prešlo niz leđa znajući da sam otežao ovog starijeg vojnika. Zatim mi se grudnjak otkopčao, a on me je ljubio i grizao za bradavice dok sam jaukala. Bez reči mi je pomogao da ustanem i odveo me u spavaću sobu, ogroman bračni krevet je dominirao prostorijom, a tiha muzika je učinila atmosferu pravom. Ples je bio divan i siguran sam da su nas svi gledali.
Zatim sam otvorio usne i primio ga u usta i dopustio da se donji dio njegove muškosti ugnijezdi na pregib mog jezika. Nikada nisam sreo čoveka sa toliko energije. Iskreno mogu reći da u devet od deset slučajeva dobijem ono što želim, uživam u njima i idem dalje.
Moj orgazam je bio praćen onim divnim vrelim pljuskom i vrisnula sam dok sam mislila da sam umrla i otišla u raj. Nisam sama u ovome, većina neudatih vojnih devojaka strejt ili gej provode odsustvo ležeći u krevetu širom otvorenih nogu. Kada sam se vratio kući na svoje iskopine, nazvao me je i pozvao me u vrhunski italijanski restoran, a zatim na ples u njegovom štabu gdje ima ekskluzivno korištenje službeničkog stana. Oboje smo sjeli u zadnji dio auta i sigurno sam se mučila da uđem da bih mu pogledala svoje bijele gaćice jer je nakon što mi je pomogao da uđem rekao da voli djevojke koje nose čarape.

Obrok je prošao dobro, a onda nas je njegov auto odveo na ples. Prozreo me, nasmiješio se i rekao da će me ipak pozvati u svoj stan na kafu. U narednim danima i sedmicama sjećanje će izblijediti i zato moram to sada zapisati.
Ali ova noć je bila drugačija, veoma drugačija. Do sada je opet bio tvrd i ustao je, podigao porub moje haljine, otvorio mi noge, ušao u mene i snažno me pojebao.

Najbolje ponude U kategoriji