Amber Dating Fx

Počeli smo da pričamo o poslu i saradnicima.Šalite se, vodite zabavan i bezbrižan razgovor. Nema razloga da se ujutro osjećaš govno zbog toga.""Da, pretpostavljam. Gledam je dolje, smiješeći se i još uvijek se snažno ljuljam u njoj. Uzimajući moj kurac u ruku i klečeći preda mnom. Kristen i ja smo uvijek imali poseban odnos. Uzela je moj kurac, koji još uvijek curi sa svojim sokovima, i progutala cijelu dužinu. Osjetio sam kako joj tijelo pada od šoka pa sam je počeo zamahnuti. Iz ovog ili onog razloga, nikada nismo napravili taj skok."MEDvjed!"Vikala je niz hodnik, čuo sam da je tuš uključen.
Izvila je leđa, a ja sam joj uzeo grudi u usta. Njene živahne okrugle grudi su se bockale, a bradavice su se stvrdnule, kao i moj kurac. Konačno sam je pogledao u oči, a ona se tako lukavo nasmiješila, zaključavši me u svoj pogled. Kapljice vode koje su sijale sa njene glatke kože, osetio sam kako mi se penis trzao od uzbuđenja.

Jasno je dala do znanja da je predugo čekala na ovo. Mora da joj je dopirala suknja u obliku olovke koja grli kukove, stalno je povlačila rub i namještala ga oko struka."Mislim da još uvijek imate nešto odjeće ovdje, iz vremena kada ste trebali spremiti stvari, ako se želite presvući. Spustila je potpetice i popila pola pića prije nego što je odgovorila."Samo ako lijepo zamoliš."Rekla je namignuvši. U njoj brzo radim kurac, držeći bedro u ruci, a drugu za potiljak. Klizeći prstima preko glave, dole do štapa i snažno milujući.

Da jesi, nosio bi svoju uniformu."Rekla je hodajući oko pulta "A to bi bilo?"Rekao sam da uključim muziku."Ništa."Rekla je dok me je štipala za dupe, natjeravši me da skočim amber dating fx. Osjećaj je bio senzacionalan, uhvatila me je za leđa dok sam jače zabijao u nju. Ispustila je peškir i brzo prišla da me poljubi. Njen osmijeh je postao veći dok je spustila pogled i vidjela kako mi se kurac ukočio pri pogledu na nju.

Stavila je ruku na moj stomak."Čekaj čekaj čekaj! Previše sam bolan za drugu rundu odmah veliki momče."Gura me iz sebe i silazi sa lavaboa. Njeno tijelo se smiruje i ona me pušta da ustanem radi u izlasku.

Najbolje ponude U kategoriji