čudne činjenice O Zabavljanju

Chrissie je stala pored mene i počela me milovati po kosi govoreći kako je lijepa i upotpunjujući moju zlatnu kožu čudne činjenice o zabavljanju.
Tamo odakle ja dolazim, žene se obično nisu toliko približavale, ali kada sam u Rimu... I bilo je ukusno!Ubrzo smo i Suzie i ja jako svršavali.
Nisam želeo da potrošim ništa od njihovog dragocenog semena puštajući ga da prska po celoj donjoj strani pulta za vesti pa sam podigao mi suknju, uperio svoje pulsirajuće penis u moje duge zlatne noge i pustio ih oboje da se isprazne po njima. Poljubac je bio tako strastven i tako intenzivan. Ja žudim za tim!Treba mi!Kad god prvi put sretnem muškarca, misli mi odmah idu prema njegovom kurac;koliko je velika, kakvog je ukusa, kako će se dobro osećati u meni i, pre svega, šta treba da uradim da ga imam!Sve moje omiljene fantazije o masturbaciji uključuju mnogo, mnogo tvrdih blistavih kurčeva - posebno onih velikih, debelih, dugih, crnih... Prvog dana sam se upoznao sa svojim timom;moja kamermanka koja je bila visoka, dugonoga, atletska, plavuša po imenu Krisi, koja je izgledala u kasnim dvadesetim, i moja zvučna devojka koja je bila slatka, drska, mala crvenokosa sa velikim osmehom i puno stava, po imenu Suzi. Onda smo, konačno, prešli na reklamnu pauzu. Mala Suzie na svom sjedištu je jednom rukom stiskala jednu od svojih drskih malih sisa, a drugom se jebala prstima. Kada ih je dobro uhvatila, lagano sam se pridigao da joj pomognem da ih ukloni, a ona se priljubila svojim mladim usnama uz moje - moj drugi okus ženskog jezika. Jadnici je izgledalo tako neprijatno, zarobljeno u svom čvrstom zatvoru od tkanine, pa sam odlučio da je oslobodim. Kao da to nije bilo dovoljno intenzivno, tada sam osjetio njen prst kako mi klizi u dupe. Prskao sam mlaz za mlazom u Chrissieina gladna usta, koja je stenjala svojim odobravanjem, baš kada se Suzie istovarila, puneći mi usta svojim slatkim mladim ljubavnim sokom. Poludeo sam!Nisam više mogao izdržati i počeo sam trljati svoju pulsirajuću, mokru macu. I kakvo je to čudovište bilo!Bilo nam je tako teško da se gledamo u oči, da budemo profesionalni i da ostanemo fokusirani na intervju kako ljudi koji gledaju kod kuće ne bi imali pojma šta smo zapravo nameravali.
Njena druga ruka je nježno ležala na mojoj nozi. Mmmmmm... osetio sam drugu ruku probijajući se ispod moje suknje;Suzie, koja je već imala gornji dio, sada je sjedila s druge strane mene i dizala ruke do mojih gaćica (koje su sada postajale prilično vlažne). Chrissie koja je cvilila ubrzo je brizgala guste mlazove svog ukusnog soka od pičke u mene gladna usta, a Suzie i ja smo štrcali vruće, ljepljive mlazove sperme za žene svuda po macama i uvijajućim se tijelima. Kako ne bih udovoljio tako napaljenom zahtjevu?Prvi put sam okusio macu - slatku, mladu, američku macu. O moj!Ne biste vjerovali koliko su ljepljive, vruće sperme pustili!Reklamna pauza je gotova, naš dragi gost je otišao, a ja sam cijeli sljedeći dio proveo čitajući još vijesti dok sam ispod stola masirao njihovu prekrasnu, gustu, kremastu spermu u svoje noge i macu, pazeći da ne trošim jedna kap. Postavljali su mi mnoga pitanja o mom životu u Libanu i davali mi mnogo slatkih komplimenata o mojoj kosi, očima, koži, figuri i naglasku. Moja gladna maca je boljela od toga i postajala je sve vlažnija i vlažnija... Okus Chrissiene mace, mog prsta u njenom zategnutom dupetu i nevjerovatnog osjećaja Suzie i mojih bezdlakih pičkica koje melju jedna o drugu bio je previše za sve nas...
Jadni dragi mora da se osjećao izostavljenim. Mnogo je sjajnija od prethodne kučke.""Oh, namjeravam", rekla je lijepa, plavuša, kipna, boginja. Došla je jako puno!Kad su mi usta bila puna, prelila se po cijelom licu, u kosi i spustila se preko vrata i grudi."U redu, vas dvije gadne male kučke ste se zabavile", rekla je Chrissie prekrivena spermom bezobraznog lica, "sada je na redu mama!""Dobro jede mačku Chris i brzo uči", rekla je Suzie bez daha (očigledno zadovoljna sa mnom), "Morate je probati.

Najbolje ponude U kategoriji