Servis Za Sastanke Sa Mirisom

I da, bila je pripijena uz njega i čak ga je nežno poljubila u vrat. Grantovi korporacija, vlade i vojske određivali su ko ostaje, a ko odlazi.

Barem je visila tiho sve dok trnci još jednom nisu počeli da se penju uz unutrašnju stranu njenih nogu. Sve tri osobe za vezu su dodale: "To bi mi dalo vremena da provjerim sa nekoliko velikih donatora koji bi mogli biti zainteresirani."Do trenutka kada se komisija okupila na ručku u sporednoj prostoriji obližnjeg restorana koji je opsluživao fakultete u kampusu, korporativne i vladine veze mogle su prijaviti da nema stvarnog interesa. Osim male vibracije grla, ništa nije čula i nije osjetila. Bila je to gotovo mantra kakvu je koristila u svojim svakodnevnim meditacijama.
Visila je, ili lebdela, ili šta već, nečujno u tami. Komitet i dva vojna predstavnika zaprepašteno su gledali kako je počela da se grči i stenje na stolu. Nije mogla da čuje jer su joj u ušima bile kompjuterizovane slušalice za poništavanje zvuka koje su poništavale svaku buku koju je proizvodila. Oni su uradili sve što im ja naredim. Hoću. Angela Quin, šefica odbora, sjedila je na jednom kraju stola. i onda...
I plutala je tik ispod površine rastvora soli negativnog uzgona na tačno 79 stepeni Farenhajta. Nečujno jecanje pobjeglo joj je s usana kada su joj trnci dosegli bradavice. Ali trebamo dokaz."Angela je znala da ga ima.„Budući da niste objavili niti prijavili takvu sposobnost, Arnolde, jedini prihvatljiv dokaz bi bio da dovedete nekoga za donatore koji je reprogramiran za dvadeset četiri sata.
Tolika intenzivna posvećenost je razlog zašto se držala podalje od stvari poput seksa, čak i ako su je zvali "The Ice Quinn" iza njenih leđa servis za sastanke sa mirisom. Bila je u rezervoaru za senzornu depravaciju dr. Sve su to bile priče o širenju nečijih horizonata i otkrivanju unutrašnjeg ja - sve beskorisne neozbiljnosti. Pokušala je da se prisjeti detalja sastanka. "Jesi li ti drolja?" upitali su. To znači nekoga ko će učiniti sve što im naredite. Meditiram godinama. Sada su dolazili uz njezine noge i niz trbuh krećući se prema području između njenih nogu. Kada joj je tijelo konačno prestalo da drhti od strujnih udara, odlučila je samo nečujno lebdjeti u tami. i tada se probudila u crnini. Stisnula je sve što je bilo sa svojim cervikalnim mišićima i bila je nagrađena oštrim električnim udarom duboko u njenoj mački i guzici.
Njena riječ mogla je učiniti ili slomiti gotovo svakog profesora ili odsjek, a voljela je moć koju joj je davala pozicija. Mora da ima nešto ubačeno u nju. Sada su pratili svoj put niz njezine noge i sprijeda i sa stražnje strane.

Najbolje ponude U kategoriji