Da Li Se Javi I Briana Još Zabavljaju

To je navelo Sharon da podigne kukove i zaplače, a mlada gospođica Carter doslovno je gurnula svoju pičku u Natašino lice.

ovo nije baš kako sam zamišljala da se ovo dešava."Natasha se nekoliko trenutaka namrštila, a onda je u neverici rekla: "Ti si nevina.""Ne!"Sharon je uzviknula, podižući pogled samo da bi iz nje izbacila istinu prodornim pogledom crvenokose, "Ja... Da su sve oko nje pretvorili u budale, spremne da kažu ili urade bilo šta samo da se skinu. Sharon je tiho zavapila dok su se Romanoffove usne nježno obavijale oko njene lijeve bradavice, a crvenokosi jezik se vrtio oko nje nekoliko sekundi prije nego što ju je Romanoff polako poljubio niz Sharoninu lijevu sisu i gore do desne kako bi mogla uzeti drugu bradavicu u usta i daj mu isti tretman. Takođe je prihvatala želje koje je sebi tako dugo uskraćivala. Zatim, jer je željela da ovo potraje, Natasha je nakratko potpuno popustila, strogo se držeći toga da je samo oblizala Sharonine usne prije nego što je ponovo zadirkivala svoj klitoris. Ovaj proces se ponavljao iznova i iznova, agentica Romanoff je postepeno povećavala i snagu usisavanja i koliko je čvrsto njen jezik kružio i trzao bradavicama.
Na kraju smo prošli kroz to, samo da bismo bili apsolutno sigurni da smo oboje gej. Mogla je da bude strpljiva kada je trebalo, bilo da je to satima čekala sa snajperskom puškom ili dozvoljavala njenom poslednjem osvajanju da se smesti sa stvarima, ali to je nije sprečilo da poželi da pocepa odeću ove neiskusne žene i opustošiti njeno tijelo.

Šeron Karter su učili najbolji.Šta god ljudi mislili ili govorili o SHIELD-u, ona je znala istinu, da, iako je bio pun izdajnika, bio je pun isto toliko muškaraca i žena koji žele da učine svijet boljim mjestom. A opet, izgledalo je kao da je stvarno loša ideja spavati sa ženom kodnog imena Crna udovica, pogotovo nakon svih priča koje je Sharon čula o svim slomljenim srcem i potpuno devičnim muškarcima i ženama koje je Natasha Romanoff ostavila za sobom . Na kraju krajeva, imala je nejasnu ideju kako da se ljubi, ali to je radila samo sa svojim bivšim dečkom i nekoliko devojaka sa kojima joj je smestio, pa se osećala izuzetno loše pripremljenom za ovo. Sharon je bila obučena da izdrži torturu, čak se držala ne samo u simulacijama nego iu stvarnoj stvari, a ipak je sve to bila lijepa sunčana šetnja parkom u poređenju sa ugodnim mučenjem koje je sada primala da li se javi i briana još zabavljaju. Možda je još važnije, Nataša je počela da se zadržava na Šeroninom klitorisu, prvo samo nekoliko sekundi, a onda je počela da trza taj osetljivi snop nerava.
Pola vremena se osjećam kao dadilja, a sada kada je svaki mali detalj o meni dostupan na internetu, moje vještine su ograničene.""Siguran sam da ćeš se snaći."Sharon je dobacila prije nego što je upitala: "Pa, šta si tačno htela?"Nataša se nasmešila: "Da budeš oči i uši Osvetnika u CIA-i."Sharon je nekoliko puta trepnula u nevjerici, a zatim je upitala: "Očekujete da špijuniram CIA-u? Za gomilu opasnih nesklada CIA već pomno prati?"Natasha je slegnula ramenima: "Svi znaju da se svijet promijenio. Udobno mi je bilo u SHIELD-u.
imala sam dugogodišnjeg dečka od srednje škole do SHIELD akademije. Sada je Sharon konačno shvatila. Ove i druge neugodne misli odjekivale su Sharonovim umom dok je Udovica neprestano prelazila s jedne grudi na drugu sve dok nije pomislila da će poludjeti, dok se njen um u delirijumu osjećao još više izmučenim kada je agent Romanoff proveo skoro isto toliko pokrivajući svoj ravan stomak, bedra i područje oko njenog potrebitog seksa u poljupcima.Čak i nakon što je Romanoff skinula donji veš, nastavila je da je zadirkuje, dajući Sharon osećaj da će morati da preklinje drugu ženu da joj liže pičku, nešto zbog čega je pocrvenela samo da pomisli na to. Nataši je trebalo mnogo da dozvoli da stvari ostanu tako meke i nežne tako dugo.

Uvjerila se da joj nije potrebna. Da ne bi molila, Sharon je govorila sebi da se stalno iznova koncentriše na svoj trening dok su joj suze potrebe ispunjavale oči. Mora biti zabavno biti slavna ličnost."Prilično uživajući u drskosti ove žene, Natasha je zakolutala očima: "Molim vas, to je noćna mora. Osim ako nije htjela učiniti nešto ludo kao što je odgurnuti Natašu i pokušati sama završiti posao, ili još gore, zgrabi pištolj i zaprijeti zloglasnoj Crnoj udovici da će je natjerati da svrši ili je u suprotnom, Sharon je jednostavno morala ležati i proždreti je od ovog seksualnog grabežljivca . Nije da je to što je homoseksualac bio zločin u SHIELD-u. Kada su stigli na svoje odredište, Natasha je nježno, ali čvrsto gurnula gospođu Carter unatrag, zbog čega je plavuša pala unatrag na svoj krevet uz simpatičan mali krik.

Ovo je ipak bila Crna udovica, posljednje što je Sharon očekivala od nje je bila neugodna. Nakon svega, ovo je trebao biti majstor zavođenja, a to bi sigurno značilo da neće ići tempom kojim je Sharon bila neugodna. Sharon je to izluđivala, ali nije mogla ništa učiniti povodom toga. Nataša je volela da se obruši na svoje ljubavnike. Zatim, nakon kratke sesije druženja u kojoj je Natasha morala da pritisne svoje skoro golo tijelo uz Sharon, Ruskinja se vratila do vrata Amerikanke, a zatim do sisa koje je toliko mrzela da propusti u prvoj rundi.

Najbolje ponude U kategoriji