Chennai Dating Free

Ruke su mi se pokrenule da otkopčam njene šortsove i kliznu ih na pod.
Pogledao sam po svojoj sobi i nikad u životu nije izgledala tako prazna. Dok smo se ljubili, gurnuo sam je na vrata. Kliznuo sam prstima između njenih usana i kako je bilo mokro.

Naši jezici su divlje igrali satima, što je, siguran sam, i bilo. Mogao sam je čuti kako stenje postaje sve glasnije s bokovima koji odgovaraju mom ritmu mojih prstiju. Nakon što sam završio sa ostavljanjem traga.
Pomaknuo sam se na bok prema njoj i nježno je poljubio."Pa valjda jesmo onda!"rekao sam sa velikim osmehom na licu. U početku je oklijevala, ali kako sam produbljivao svoj poljubac, njen jezik je postajao sve divlji prema mom chennai dating free.
I kada sam joj se zagledao duboko u oči, znao sam da je samo nju ono što želim u svom životu.Želio sam je, da je okusim kao prije. Skinuo sam se, na brzinu se istuširao i pokušao da odem u krevet. Nježno sam joj spustio nogu sa svog ramena i ustao centar za međurasne upoznavanje.
Stavila je usne na moj vrat i poljubila me u grudi. Pomerio sam se gore i na nju. Tako je prestala sisati njene vanjske usne i koncentrirala se na njen klitoris, nježno kružići i lepeći ga naprijed-nazad. Polako sam kliznuo jezikom između njenih usana i osetio kako nam se jezici dodiruju. OJ JA SVRŠIM TAKOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOL!"povikala je. Pogledala me je s olakšanjem na licu i blagim osmijehom. Uzdahnuo sam na osjećaj njene mokre, vruće mace. Mogao sam njeno stenjanje govoreći: "O, dušo, kako se osjećaš tako dobro, volim te jako puno!"U tom trenutku sam znao da je imam tamo gdje je želim.

A osim toga, nisam je željela; htjela sam ti i samo ti. U tom trenutku sam snažno sisao njen klitoris i trljao njenu G tačku. Vidi, ja te volim jako dugo, i taman kad sam se spremao da izgubim nadu, desilo se ovo!""Stvarno? Koliko dugo?"upitala je podigavši ​​pogled prema meni."Pa, daj da vidiš. Stajao sam pored nje i glatko pomerao prste niz njen vrat, između njenih grudi, zatim dole do njenog pupka, i ponovo pomerao prste prema gore.
Ne čekaj!"Pomerio sam ruku između njenih nogu i kliznuo prstom između njenih usana i zaustavio se tačno na njenom klitorisu, jedva ga dodirnuvši."Je li ovo ono što želiš dušo?"upitala sam zadirkujući dok sam se kretala da sišem bradavicu. Pa sam joj obuhvatio lice rukama i doveo je da me poljubi. Mogao sam osjetiti kako joj se kukovi brzo kreću i njene ruke na mojoj glavi pokušavajući da me gurne više u svoju macu, dok ju je obuzimao udarni talas njenog orgazma.
Legao sam s pola tijela na njeno i poljubio je u vrat. Mogao sam osjetiti njen sok od mace kako teče po mojoj bradi."DA. Protrljao sam ruke gore-dolje po njenoj pički i mogao sam vidjeti kako se formira mokra mrlja.

Nekoliko minuta kasnije, osjetio sam kako joj je cijelo tijelo mlohavo, ali još uvijek pomalo drhtavo od orgazma. Nežno sam očešao nadlanicom o njen obraz. Izvila je leđa kako bi osjetila više prstiju na svom tijelu."Želiš li me?"prošaptala sam."Da!"odgovorila je sa stenjanjem. Kao prvo, osjećala sam se kao da te varam, a drugo, pala je na mom testu.
Zajebao sam, znam. Uzeo sam pivo iz frižidera, napunio ga i razmislio šta sam uradio.

Najbolje ponude U kategoriji