Hookup Kultura Christian

Više ruku je počelo da je hvata, ali ovaj put, jedna joj je kliznula ispod ruke i unutar prednjeg dela vrha tube.
Neko iza nje se igrao sa njenim sada veoma tvrdim bradavicama.Što su joj se bradavice više trljale to je postajala sve uzbuđenija. Tada je predsjednik ustao i grupi od 24 momka objavio upute za večer. Zatim je zamolio 4 djevojke da zgrabe svoje sastanke i izađu ispred i suoče se sa masom kako bi se mogle predstaviti timu. Zvao je da ju je pozvao da pođe s njim na zabavu te večeri. Počeo je da je pumpa i ispumpava iz nje i ubrzo je mogao da primeti da doživljava prvi orgazam od strane muškarca. Nije joj se svidjelo što momci ovo rade, ali nije mogla pronaći Mikea koji ju je ostavio 20 minuta ranije da ode i obavi neke inicijacione stvari, a nije želeo to priznati, ali ona je počela da se pomalo napaljuje.
Svaki put kada bi to uradio, ona bi vrlo glasno zastenjala i njeno tijelo bi drhtalo od uzbuđenja. Starije žene su volele da sede i razgovaraju sa njom, dok su stariji muškarci samo sanjali da vide njeno lepo telo golo.

Vodila je Habitat for Humanity Club u svojoj školi i većinu svojih radnih dana provodila je u lokalnom domu za penzionere pomažući gdje god je bila potrebna. Počela je ceremonija dodjele nagrada i prva nagrada koja je dodijeljena otišla je u ruke šupcima godine. Droge su ovo učinile relativno lakim uz minimalnu količinu borbe ili vrištanja.

Bridget nije bila velika pijanica pa se osjećala pomalo neugodno. Njih četvorica su znali da je ovo samo jedno iskustvo sa ragbi timom i da će ih biti još mnogo, a nisu mogli da čekaju sledeći put!. Sljedeća nagrada koja je bila objavljena bila je ona koja je bila cijenjena iz godine u godinu kao nagrada za osvajanje.

Dok je Bridget razgledala prostoriju, primijetila je da je tip koji je išao prema njoj bio crnac sa penisom koji je bio veći od svih ostalih momaka i što je najgore od svega, činilo se da je još uvijek prilično mlohav. Oduvijek je mislila da je sladak, a pošto nije imala druge planove, rekla je da će joj biti drago da ode. To bi ostavilo 12 momaka da gledaju, snimaju, slikaju i bodre svoje saigrače. Bridget je bila zapanjena koliko je moćan taj orgazam, da je htjela da se uvjeri da to nije jedini orgazam koji je doživjela te noći. Pobjednici su Ned dva odvojena seta blizanaca koji su svi bili nevjerovatno zli prema novim početnicima. Upravo tada je dodirivanje prestalo i Mike se pojavio iz onoga što je izgledalo kao niotkuda. Također se osjećala neugodno jer su bile samo 3 druge djevojke na zabavi i plesale su svuda po drugim momcima.
Bridget je bila toliko oduševljena svojim prvim iskustvom i time što je bila ispred svih tih momaka da nije ni primijetila niti marila da je Mike upravo svršio duboko u njoj. Dok je to učinio, primijetio je da je Bridget mokra i da je već počela stenjati.

Kada su stigli na žurku većina ljudi osim Bridget a Mike je već bio pijan i plesao. Uhvatio ju je za ruku i odveo s plesnog podija. Mike je otišao veoma iznenađen, ali sa ogromnim osmehom zadovoljstva na licu hookup kultura christian.

Ovih 12 momaka je takođe bilo zaduženo da se slikaju sa nevezanim devojkama kako bi slike kasnije bile iskorišćene kao način ucene i nevinosti u slučaju da devojke ikada odluče da razgovaraju. Postojale bi još 2 nagrade koje bi se dodijelile u grupama od po 4, pa bi zauzvrat bilo 8 momaka zaduženih za pripremne radove. Kako bi zadovoljio svoje drugare, odlučio je da gura sve dok njegovih punih 13 inča nije stisnulo u njeno grlo, a za nekoliko sekundi je i bilo. Potrudila se da zgrabi svu svoju odjeću, ne želeći ništa ostaviti iza sebe. Za nekoliko minuta obojica su stenjali najglasnije što su mogli jer su oboje dolazili u isto vrijeme. Predsjednik Kuće ragbija ubrzo je sve skrenuo pažnju, povikao je da mu je drago što su svi početnici preživjeli svoju sedmicu inicijacije i da će se ovo veče pokazati kao odličan početak svake njihove ragbi karijere. Trećim pritiskom konačno je probio njenu netaknutu macu i osjetio macu čvršću od bilo koje koju je ikada osjetio u životu.

Najbolje ponude U kategoriji