Tf2 Matchmaking Reddit

Benjamin je pomislio na dan kada je u potpunosti istražio svoju biseksualnost, prije nekoliko godina, kada je bio brucoš na Univerzitetu McGill i povezao se sa gospodinom Allainom, potajno gej ujakom njegovog prijatelja i kolege iz razreda Harolda... Omotavši ruke oko njegovog torza, pogledala ga je u oči dok se zabio u nju.

Bilo je zapanjujuće koliko joj je ovaj štreberski, zatvoren u crkvu, zatvoren biseksualni student sa Haićana značio, posebno tokom tako kratkog vremena... "Vau", rekao je Benjamin, jedva uhvativši MT-a dok ga je atletska mlada žena zamalo saplela s nogu. To definitivno nije očekivala. Da, oni su par čudnih pataka, u redu. Strastveno stenjajući, prestala je da se suzdržava i prepustila se, nestrpljivo istražujući strasti koje je sama dugo poricala... U isto vrijeme, Haićanin klinac je zabio kukove, zabijajući se dublje u nju. Haićanski pastuh je sretno uzdahnuo dok ga je nastavila sisati. Nikad ni u najluđim snovima MT nije pomislila da će dodirnuti...

Njih dvoje su počeli da se skidaju. Mlada žena se okrenula i nasmiješila mu se.

Shvativši to kao znak da mu se sviđa to što ona radi, MT je nastavio. Bez uzbuđenja, haićanski pastir ju je pozvao na piće s njim...i tako je sve počelo između njih dvoje... "I ti mene oduševljavaš, Beni, donio si mi puno zadovoljstva i više, otvorio si mi oči, izgleda da smo samo par jednoroga, međurasni Prebacitelji Montreala, dođavola, trebali bismo osnovati klub,” rekao je MT, smijući se, čak i dok se nasmijani Benjamin okrenuo i poljubio je. "Drago mi je da sam ti doneo zadovoljstvo, mon anž", rekao je Benjamin mnogo kasnije, dok je držao još uvijek blistavi MT u naručju. "Moj haićanski kralju", odgovorio je MT, ljubeći Benjamina, čovjeka koji joj je oduzeo dah kada ga je prvi put ugledala.
"MT jesi li dobro?"Benjaminov duboki muški glas je odjeknuo, a MT je trepnula iz sanjarenja i pogledala u mračno, zgodno lice svog voljenog. Njena usamljenost je trajala, sve dok slučajni susret sa Benjaminom nije sve doveo u perspektivu.. tf2 matchmaking reddit.

Najbolje ponude U kategoriji