Izlaziti Sa Muškarcem Na Rehabilitaciji

Scotty ga gleda kako odlazi, a auto se povlači s prilaza izlaziti sa muškarcem na rehabilitaciji. Upravo tada se vrata otvaraju."Bok, gdje ti je majka?"pitao je tata."Uh, rekla je da mora vidjeti gospođu Gerard u susjedstvu nešto o crkvi."rekao je Scotty."Sranje. Izašla je ispod stola."Sada mi dozvolite da ga skinem u zračnoj luci i večeras ćemo se dobro zabaviti dok ga nema."rekla mu je. Otišla je ispod stola, stolnjak ju je sakrio od pogleda.

Kasnio je, a mama je držala večeru dok nije stigao.Čuo je kako auto izlazi na prilaz i otrčao je da kaže mami da je kod kuće. Scotty je sjeo i počeo jesti svjesne stranice za upoznavanje uk. Scotty ga je odgurnuo i rekao mami da dođe u njegovu sobu.nakon što se istuširala. Sto je sjedio kada je ušao u sobu. Zgrabi je i gura kurac u njeno dupe."O, slatka dušo, osjećaš se takooooooood."rekla je pomerajući dupe."Oh sranje mama ti si tako prokleto zbijena."rekao je gurajući njegov kurac unutra. On to nikada neće saznati."rekao je Scotty.
Scotty je znao da će piti sve dok se ne onesvijesti. Taj mladić o kojem sam govorio. Ja to mogu učiniti bolje nego on hoće ili može", rekao je. Ušao je u svoje kupatilo i svukao se, navukao ogrtač i izašao da čeka. Šta bi sad radila?"pitao."O, dušo, možeš li me jebati u dupe, to sam već dugo želio, ali tvoj otac nije mogao to izdržati nakon što si ostario."ona je rekla. Ona ga siše dok ne svrši i ponovo ga jako siše."Mama dođi gore i uzjaši moj kurac. Ustaje, prilazi i liježe na svoj krevet."Daću ti šta želiš.
Onda bi otišla da spava. Natjerao je mamu da mu pomogne tako što mu sisa kurac i kaže joj da ide gore. Mama bi me zvala da joj pomognem da ga skine sa sebe. Scotty je otišla na posao, a ona je pakirala odjeću svog muža. Požurili su stavljajući posuđe na sto. Digla bi se, svukla bi se i legla u krevet da čeka.
Spušta ruke do njenih sisa, stisne ih, a zatim pomiče usta na njih.

Najbolje ponude U kategoriji