Vai Vai Speed Dating

Alice je uživala u zadirkivanju i upitala je "Šta to tačno drži?"dok je posegnula i povukla njegov patentni zatvarač.
Dok je pocrveneo, monitor na koji je bio priključen ispuštao je čudno zujanje dok su mu otkucaji srca bili blago aritmični. Ragbi je sada bio važan i poštovan čovjek u gradu.

Pokušao je da odgovori, ali je uspeo da ispusti samo nekoliko nesuvislih zvukova graktanja i poprimi nijansu tamnocrvene boje cvekle. Sada je mogao vidjeti sve njene noge ispod tunike i kratke gaćice koje su joj prekrivale donji dio ispod pantihose. Rekao je Lydiji da se zove Hugh i da će napraviti jabukovaču od posljednje jabuke. Tokom nekoliko godina upoznale su nove prijatelje i kolege na poslovima i pronašle zajednički interes sa još nekoliko djevojaka koje su također imale pomalo egzibicionističke sklonosti, odlazeći u klubove u kratkim haljinama gdje su se mogle prepustiti malo bezazlenom bljeskanju svojih gaćice u relativnoj sigurnosti.Činilo se da je postojala osnovna grupa od četiri osobe i kako su oni starili i malo zreliji, klupske večeri su se smanjivale i počele su da imaju redovna djevojačka popodneva svake nedjelje u Aliceinoj kući. Kada je odgurnula sjedalo, suknja joj se širom otvorila na djelimično otkopčanom prednjem dijelu, nakratko otkrivši njene pokrivene noge u čarapama sve do njenih pletenih gaćica.

Očigledno je želio drveće u dobrom stanju za sljedeću sezonu kako bi mogao nastaviti eksperimentirati s pravljenjem jabukovače!"Alis", upitala je Lidija, "šta si tačno naučila proučavajući taj pamflet? Hugh mi je pokazao zbrku kamenja u krugu na suprotnoj strani svog voćnjaka koji nikada ranije nisam primijetila. Ili možda dvije."Alice mu je jednom rukom hvatala jaja, a drugom nježno milovala gore-dolje po njegovom stablu. Grupa je počela kada su Alice i Nicola završile školu i nastavile su svoje prijateljstvo iz školskih dana sklapajući pakt da se redovno sastaju kako bi razmjenjivali ažuriranja o ocjenama njihovih različitih momaka. Te noći, sami kod kuće u svojim krevetima, obojica su nastavili svoje fantazije i doveli do nekih teških orgazama vai vai speed dating. Kućica je bila otvorena i ona je našla torbu sa priborom i odlutala u spavaću sobu tražeći ormar.

Nakon što je pročitala uvod u pamfletu, postala je svjesna da bi zaista mogla biti povezana kroz dugi niz sa ovim navodnim Druidskim svećenicama, ili barem s Bertiejem koji je ispovijedao tu lozu, jer je u svom porijeklu pronašla čovjeka po imenu Rupert i to ime ponekad skraćeno na Bertie. Nešto što se kretalo po zemlji privuklo je Alisinu pažnju na drugoj strani voćnjaka i primijetila je da obližnje ljestve također leže sa njene strane. Nije mogla pobjeći od osjećaja da se psihički skida i da je nekako uživala u tome.

Najbolje ponude U kategoriji