Dostojanstveno Upoznavanje Na Youtube

"Znam da ste uznemireni, ali ako sarađujete, bićemo gotovi za kratko vrijeme." "U redu", uzdahnula je Elizabeth.
Odvezala je stražnji dio svoju haljinu dok je doktor išao prema vagi. Pero je doseglo njen mekani luk, a medicinska sestra ga je vijugavim pokretom spustila dole.

Napumpao ga je, a ona je osjetila kako joj srce lupa u ruci dok je on polako oslobađao pritisak."Samo malo visoko", rekla je medicinska sestra dok je kidao čičak manžetne."Da, malo sam nervozna", rekla je Elizabeth na pomalo posramljen način."Nema potrebe da budete nervozni", odgovorila je medicinska sestra. Osećaji su prestali.
drugo je pomislila da se mozda popiškila. „Don Ne povlačite stopalo, ali možete dozvoliti svom stopalu da se kreće svojim prirodnim refleksima..

Mrzila je što ljudi primjećuju njena stopala, a posebno joj se nije sviđalo da joj iko vidi tabane. Elizabeth je skočila nazad na sto, a njena mala bosa stopala su visjela iznad poda. Cijelu školu sam se bavila sportom, tako da ne bi trebalo biti nikakvih fizičkih problema", rekla je Elizabeth, pomalo zatečena."Izgleda da si u dobroj formi, draga", reče doktor."I koliko imaš godina?"„Pre nekoliko meseci sam napunila osamnaest godina“, odgovorila je. Najudobnije iskustvo tokom bavljenja vašim sportom je naš prioritet broj jedan. A sudeći po vašem izgledu, moći ćete da testirate mnogo sati bez umora."Elizabeth je trebalo nekoliko sekundi da to zabilježi u svom umu. Otišla je lično na njihovu lokaciju, jer se to činilo kao odgovor na njene probleme s novcem dostojanstveno upoznavanje na youtube. Razdvojila je sjajne, ružičaste usne i pustila ga da joj ga uvuče u usta. Pucaj adrenalina proletio joj je venama kad je Elizabeth vidjela da će je ovaj lijepi muškarac, nekoliko godina stariji od nje, odvesti u sobu za ispit."Zar nisu uvijek na ovim mjestima medicinske sestre?"pomislila je dok je ustajala."Bok", rekao je, pokazujući joj kroz vrata. Zatim se sagnula i skinula svaku čarapu koju je grudnjakom stavila na ispitni sto. Nagnula se blizu đona i namjestila instrument sve dok nije prelazio od dna pete do vrha nožnog palca."Devet inča, sestro", pročitala je dok je bolničar zapisivao mjerenje. Tada je primijetila vlagu između nogu. On zahtijeva samo najbolje kandidate, a oni moraju imati moj pečat prije on će ih zaposliti.""Pa ja sam jako zdrava. Elizabeth je bila trkačica od srednje škole i bila je jedna od najboljih u atletici koja je završila svoju veliku školu.
Elizabeth je osjetila kako meko pero klizi između njenog drugog i trećeg prsta. „U redu, sada ćemo pregledati tvoja stopala da vidimo koliko su osjetljiva.“ Sagnula se prema Elizabetinim stopalima i pomno ih pogledala. Kao i gospodin Planum."U redu, Elizabet", rekla je doktorica Dawn, dajući čeljust medicinskoj sestri, "sada na test osjetljivosti. Brzo se povukla između njih, a nožni prsti su joj se lagano savili. Vezala je zadnji dio haljine, bacila odjeću na stolicu i skočila na sto, dok su joj noge u čarapama visjele iznad poda.Češljala je smeđu kosu do ramena iza ušiju kada ju je preplašilo kucanje na vratima. "Zar ne? imate dovoljno za nastavak?" "Skoro.

Većina ne ispunjava njegove standarde za posao za koji ste se prijavili. Nosila je bijeli laboratorijski mantil zakopčan preko plavog topa, najlonke preko zgodnih nogu i crne cipele sa potpeticom.

Elizabeth je instinktivno savila kolena i ponovo stavila stopala na sto činjenice o međurasnim zabavljanjima među tinejdžerima. Ne, to je previše", cvilila je jadna djevojčica, a njeni mali prsti su se skupili u uzaludnom pokušaju da zaštiti svoje stopalo."Sestra je crtala manje krugove na svojoj peti, postepeno ih povećavajući, a zatim opet sve manje. Elizabeth je provela cijeli taj dan i noć plašeći se da će ujutro otići liječniku. Da se obučem.

"Ali, i moje čarape?Zašto moraju da se skinu?" upitala je pacijentkinja, bacivši pogled na svoje čarape tirkizne boje. „Sada, moraš da se držiš što mirnije, Elizabeth", rekao je.
Klizio je graciozno, polako, po cijelom dijelu njenog stopala.

Najbolje ponude U kategoriji