Izreke I Citati Za Upoznavanje

Znao sam zašto me je toliko pogodio moj san, i znao sam šta moram da uradim.„Dobro jutro, Vision moja“, pozdravio sam je dok sam ulazio u našu dnevnu sobu.

Oči su joj bile skoro zatvorene kao u omamljenosti. Molimo vas da poštujete kreativno vlasništvo. Video sam roze. Dok je prebacivala naš mali snop radosti, pogledala me je s komičnom mješavinom požude i optužbi."Zabrljat ćeš mi glavu.""Mislim da ne", uzvratio sam dok sam polako klečao pred njom, vukući vrhove prstiju po unutrašnjosti njenih koljena."Vjerujem vašem intelektu da razlikuje radost i zadovoljstvo. Nekoliko puta duboko udahnuvši pokušavajući da se uhvatim za čuda takvog emotivnog sna, bacila sam pogled i ugledala naborane plahte prazne pored sebe. Kada je povukla ruku sa zadovoljnim uzdahom, poljubio sam izlaz i uspravio se da pogledam u njene vlažne oči."Tako moćno."Glas joj je bio ispunjen zahvalnošću, a ja sam se zakleo da ću uskoro učiniti nešto slično. Kako je njeno disanje postajalo sve izraženije, fokusirao sam se na njeno najosjetljivije područje dok sam je s dva prsta razdvojio i ispunio."Oh," počela je tiho da ponavlja dok je jahala rastuće talase zadovoljstva. Hvala SelenaKittyn i FallingToFly na njihovom brzom odgovoru i korisnim povratnim informacijama.
Osjetio sam kako drhti kada su moje usne uspostavile prvi kontakt. Svi ste rock.© Copywrited 2006.
Bila je to jedna od bezbroj malih stvari koje su je učinile prirodno savršenom majkom."U stvari si bio prilično ovakav, ali u javnosti, možda u nekom francuskom kafiću na otvorenom."Ovo je izazvalo sitne reakcije koje bi samo obučeni ljubavnik primijetio, pa sam nastavila."Bilo je vedro jutro, i kao da smo se prvi put sreli. Ponovo je bila moja ljubavnica i majka našeg djeteta. Naše pohlepno dete pokušalo je da mi izbaci lice s puta, pa sam se pomerio ka njenom vratu i gore da se nađem u njenim gladnim usnama.„Moram da promenim stranu“, šapnula je dok smo prekidali dah izreke i citati za upoznavanje.

Usne su joj se razdvojile u izrazu požude dok je polako, namjerno naginjala mladu bebu prema dolje, otkrivajući još više svog dara. Video sam ih kako mi padaju u krilo dok je uhvatila suptilni podtekst u mom tonu."Više nego što biste mogli znati. Pomjerio sam materijal dolje da je razotkrim – savršenije od sna dating sa srebrnim obilježjima. Zaustavio si me u tragovima i uhvatio me kako buljim.""Vjerujem da san - znao si da to nije moja greška, potpuno van moje moći, jer si mi počeo više izlagati sebe.

Njena zaštićena pukotina se približila mom licu i materijal se odvojio da otkrije njenu potrebu, natečen i vlažan. Njena ukrasna, prozirna spavaćica isticala ju je poput magične aure dok se pomerala na kauču.

Najbolje ponude U kategoriji