Učenik 8. Razreda Izlazi Sa Maturantom

Bila je zaokupljena fantazijama, trošeći svaki novčić koji je mogla izdvojiti (a nekoliko koje nije mogla) na seks igračke, uzimajući dildoe, pojaseve i vesla i čekajući dan kada će reći Jillian da koristi svaku od njih. Sylvia je petljala s lancem , ruke su joj se tresle do te mjere da joj je trebalo skoro cijeli minut da otključa vrata i pusti drugu djevojku unutra. Dovraga, ponekad ih nije ni dobila;kompanije su imale tendenciju da kupuju najčešće pogrešno napisane web stranice i pretvaraju ih u stranice za preusmjeravanje, odvodeći je na planirano odredište. i to je bilo sve što je bilo potrebno da ih otjera, misleći na riječi "poslušni ljubimac" i primjenjujući ih na to savršeno tijelo, te nevjerovatne grudi i duge noge i... Sylvia je zamišljala svoje blistavo plave oči, koje još uvijek blistaju zavodljivo, ali uokvirene Silvijinim bedrima dok je lizala i lizala i lizala, a Sylvia je umotala svoje prste u svoju srebrnoplavu kosu i-- Te prekrasne sise, tako pune, teške i okrugle i Sylvia je imala nikad nije bila sisa, ali mogla je samo zamisliti sebe kako zakopava lice u te sise i zamišljala je upravo to, toliko noći dok je lupala u svom krevetu...i platila je kreditnom karticom. Bez rizika. Bilo je praktički zasljepljujuće.Čak i dok je pokušavala da otvori oči da shvati šta se dešava, njegov intenzitet ih je ponovo zatvorio. Ona je kliknula na 'Kupi odmah!'dugme, njeni prsti u gaćicama cijelo vrijeme.

Ona je samo odgovorila tihim režanjem, povlačeći Jillian preko sobe, do kreveta, a zatim se spustila na sebe dok je radila upravo ono o čemu je sanjala mjesecima, zarivši lice u Jillianine savršene sise i sisajući i liže glatko, toplo meso, udišući njegov miris, puštajući ruke da lutaju po tom mekom, savršenom tijelu dok kuša i vidi i osjeća te grudi na svom licu. Silvija je pogledala profil prodavca."Madame Isabelle", pisalo je, uz broj 19.643 u zagradi. ponovo je došla, savijajući se leđa dok je Jillian izvlačila još jedan jauk ekstaze od nje."e...dovoljno..." konačno je uzdahnula, tijelo joj se istrglo od tolikog zadovoljstva, tako brzo.
Ovo je bilo sranje, moralo je biti. Jillian ju je dugo gledala, njezine svijetloplave oči bile su pomalo staklene na način koji je Silvijina maca pecka kao da je natrljana tigrovim balzamom.„Tvoja sam“, rekla je na kraju, tonom dečjeg čuđenja. Pronašli su Sylvijinu pičku, uvukli se u njenu mokru pičku i zabili se unutra i van, trljajući se o njen klitoris i odjednom je bila preko ivice prije nego što je to i shvatila, uspon do orgazma tako brz da gotovo nije ni bila svjesna da svršava sve dok orgazam je bio gotov.

Njena maca je bila savršeno obrijana, lagano nauljena i blistala u polumraku stana. jebeni pakao, mogli ste da vidite odraz fotografa u blistavom hromu ženskih grudi. Sve dok je želiš. Osim toga, nije bilo kao da će stvarno povrijediti Jillian ili nešto slično Učenik 8. razreda izlazi sa maturantom. Nešto što je urađeno jako dobro, tako dobro da čak ni drugi fotošoper nije mogao uočiti kako je to urađeno. S druge strane, prevare su uglavnom težile malo niže. Opusti se i prepusti Madame Isabelle."Sylvia je podigla ruku koja se osjećala slabom kao mače, ponovo osjećajući izvor zasljepljujuće, vrtoglave svjetlosti koja je udarala u njen um, razbijajući ga u prazno, poslušno pokoravanje. Nekako se činilo da nije imala snage da ga ponovo podigne."Sve što sada želite je poslušati Madame Isabelle", promucala je Jillian dok je mazila Sylvijinu kožu. Opusti se i poslušaj. Sylvia se savršeno sjećala imena.
Koliko puta je dolazila?Koliko je spavala?Sylvia je odjednom osjetila svaku vrstu iscrpljenosti. U kategorijama su navedene stvari kao što su 'Stolice za ispiranje mozga', 'Prenosni uređaji', 'Sateliti za kontrolu uma', 'Čarobni artefakti', 'Naniti', 'Hemikalije', 'Oprema za nastavu', i jedan unos koji je upravo rekao, 'Robovi' brzi izlazak u Buckinghamshire. Nije loš posao, zar ne ?"Zvučalo je previše dobro da bi bilo istinito.
Imalo je smisla, zaista;ako su sve ove stvari bile stvarne, ljudi koji su ih napravili morali su gledati na te iznose u dolarima kao da plaćaju novcem Monopola. Zauvijek. Ruke su joj tako drhtale da je morala dati Jillianin sto drugoj djevojci;nije mogla ni pomisliti da pogleda u te oči, pitajući se da li ispiranje mozga Madame Isabelle već polako, nepovratno obuzima um djevojke i tjera je da pogleda u konobaricu koju nikada nije ni primijetila novim, pohotnim, šokantnim - ali -neosporna lezbejska strast...morala je da otiđe u toalet i masturbira odmah i tamo, gušeći dahtanje zglobom dok se izvlačila u rekordnom roku. Nije nosila gaćice. Jillian je spustila torbu kraj vrata i skliznula sa suknje. Sve do aukcijskih odbrojavanja i cijena... Njen glas, hrapavo, prede koji je uvijek izazivao vruće trnce u Sylvijinom klitorisu dok je prolazila pored svog stola.

Na čemu je bila duboko zahvalna - znala je koliko je loša daktilografkinja, a kada ste na dial-up-u, vrijeme koje je potrebno da se pogrešna stranica učita može biti prava frustracija.(Posebno imajući u vidu koliko je grafički intenzivna većina sajtova imala tendenciju da bude ovih dana.) Ali izgledalo je kao da je ovo bilo jedno od onih drugih vremena. Mora da je pogrešila.

Najbolje ponude U kategoriji