Zabavljanje čeka Tekst

Kada je Terry bio u sobi za oporavak i znali su da je sve prošlo dobro, Beth je odvezla Bretta u hotel zabavljanje čeka tekst.
Tokom tri godine koliko su bili na univerzitetu, zajedno su išli u istraživanje kad god je to bilo moguće. Brett nije otišao kući kada je otpušten. Izgledali su otrcano. Brett je ženi rekao da kaže operateru 911 da njena prijateljica ima potencijalno ozbiljnu povredu glave.

Brett ju je pokušao uvjeriti da će Terry biti dobro. Volonter ih je otpratio do hirurške čekaonice. Užurbani tempo bio je čudan.Čovjek je prestao bježati i pozdravio Bretta kao 'prijatelj'.

Ostao je u kontaktu sa svojim roditeljima i sestrama uz česte telefonske pozive i povremene video razgovore. Njegov prvi instinkt, pokušavajući da ga izvede, bio bi jedina održiva opcija u borbi. Ali najsigurniji put u ovoj situaciji bio je ostaviti Terryja gdje je bio i pozvati pomoć. Bio je to prvi put da je Brett liječio povrede koje nisu uzrokovane ratom.

Brett je platio cijenu za svoje tri borbene dužnosti. Smatrao je da je neodgovorno usađivati ​​osjećaj nepobjedivosti. Njegova majka nikada nije koristila psovke. Njihovi mobilni telefoni nisu imali servis. Brett je izuo Buckove čizme i spojio mu stopala. Brettove starije sestre nisu razumjele pritisak između njihovog oca i brata zbog vojske aplikacija za upoznavanje prijatelja prijatelja. Brett je pješačio nekoliko sati kada je čuo teške korake koji su se brzo približavali s leđa. Zakopao je dvije Bronzane zvijezde dodijeljene za ono što bi razumni ljudi nazvali bezobrazlukom u fioci u svojoj staroj sobi u domu njegovih roditelja.
Jedna je pozvala hitnu i dala svoj telefon Brettu nakon što je nakratko razgovarala sa operaterom. Znala je šta je to i pitala o tome. Brett nije bio mali momak, ali Terry je imao šest-sedam i dvije stotine četrdeset kilograma čvrstih mišića. Beth je ostavila Bretta na stazi odmah nakon izlaska sunca sljedećeg jutra, zahvalila mu se što brine o njenom bratu i pozdravila se. Nosio je prastari, moljcem izjeden platneni paket koji je bio mokar na dnu i neprestano je kapao vodu. Brett je odlučio da ga spakuje i posjeti roditelje dok njegov stan ne bude slobodan u avgustu. Prvi put kada je Buck bacio praznu konzervu, Brett ju je spljoštio i pružio mu.

Dani u Džordžiji i duž granice Tennessee-a i Sjeverne Karoline bili su topli i vlažni tokom dana, hladniji, ali i dalje vlažni uveče. Razgovarao je sa svojim psihijatrom o noćnim morama, ali ona mu nije mogla pomoći da to riješi. Buck nije išao nigdje i neće nikoga drugog povrijediti.Čovjek kojeg je Buck napao je stenjao. Dovoljno dobro da nije imao dugova kada je diplomirao. Vojna služba je bila porodična tradicija u Brettovoj porodici još od rata 1812.
U diplomskoj školi, obrazac se nastavio. Razmijenili su brojeve mobitela prije nego što ga je ispustila. Brett je proveo dva dana sam, prošavši više od deset grupa ili pojedinaca na jugu.

Brett je znao da poručnik nije bezdušno kopile;Brett ga je više puta vidio kako plače zbog civilnih žrtava, iako poručnik to nije znao. Samo odvezivanje čizme izazvalo je očiglednu nelagodu. Te povrede je često nanosio neprijatelj.
Brett je udario Bucka u stranu glave sa najvećom snagom koliko je mogao.Štap je eksplodirao u male komadiće, ostavljajući mu oko deset inča razbijenog između njegovih ruku. A s obzirom na promjene u vojsci otkako su njegov otac i ujaci služili, pitao se zašto njegov otac i ujaci nikada nisu predložili vojnu službu, umjesto koledža, njegovim starijim sestrama i rođacima.

Najbolje ponude U kategoriji