Zabavljanje Iz 30-ih I 40-ih

"--i onda je stvarno počela da me prebija. Na kraju krajeva, nije bio njihov novac da kupe jabukovaču. I ona je odjahala na svom konju, a ja sam se otkotrljao ovamo." Iskapio je čašu jabukovače.

Evan se smjestio natrag u svoj separe i pucnuo usnama."Ne znam da vam mogu reći sa ovim suvim ustima", rekao nam je, a mi smo zastenjali."Kupite svoje pivo!"Lasky mu je rekao, a Evan se nacerio."Doneću ga, stari", rekao sam mu i poslao mu kriglu tvrdog jabukovača. "Ovo nije priča. Kleknula me u jaja!" Evan je bio prekor; svi gosti paba su kimnuli glavom u znak suosjećanja. znala je kako ugoditi muškarcu. Zašto si pobjegao i vratio se?'„Pa, ​​nisam mogao da kažem sranje.“ Smeh je zvučao otpozadi, možda McNeal; nemoj ga više viđati ovde Zabavljanje iz 30-ih i 40-ih. "Ja pomeram pantalone u stranu i pogledaj gore, a ja gledam u nebo." Uzdahnuo je. Ovo je bilo stvarno, desilo se. pa, mislio sam da ću možda imati sreće." Nacerio se i začuo se generalizovani kikot. A to bi značilo da sam ja u lovu umjesto lisice. Ti si ikada vidiš ženu tako ljutu, gospodine, ne pričaj s njom, samo beži."Zadrhtao je i ispio kriglu jabukovače."'Vidjela si me", kaže ona, vidjela sam te tamo. Evan je podigao šolju do svojih usana;iskapio je polovinu u nizu dugih i žednih gutljaja."Isuse, čovječe, zašto tako piješ?"Torley je zalajao, jer Evanovo ponašanje nije bilo tipično za njega."To je ono što mi se dogodilo upravo sada, preko Stotter Roada! Vratio sam se na pašnjak, vidiš, gdje su kamenje, i ona stara zarđala kapija..." "Još uvijek držiš bocu tamo dolje?"Lasky je povikao, a Evan je nazdravio smijehu gutljajem iz čaše."To nije bitno."Širio se talas smeha."Možete ići pronaći otiske kopita", rekao je Laskyju, a publika je znalački klimnula glavom.„Možeš da odeš da nađeš zlato od leprekona, verovatnije“, nisam mogao a da ne kažem, i smeh se ponovo talasao."Ali nastavite, molim vas."Evan je bijesno pogledao gomilu, a zatim ispio čašu od pola litre.„Ipak, prilično sam žedan“, protestovao je."Mislim da bi počinitelj--" i njegove oči zagledane u Laskyjevu--" "--trebalo biti dobročinitelj pomirljivog libacija..." I tako je Evan odvratio kritike, i time je izgubljeno vrijeme dok se cijepao novac iz kremenca kože Lasky i još jabukovače je bilo obezbeđeno. „Pun si toga." „To će biti još jedna šolja ili ću stati ovde", rekao je Laskyju. Išao sam s njim, naravno. Ja joj kažem, 'Moram ići', ona kaže 'Ne, želim se udati za tebe.'Pa sam se uspaničio.trčao sam. "Ja sam tamo, tačno, i svi ovi psi prolaze pored lajanja, onda konji prolaze, skoro srušiti me i poprskati mi blato u lice, i svi odu preko zida.

"Bila je prirodna crvenokosa, to je bilo lako reći, a te su noge išle tako daleko...i vidio sam je kako gleda dolje u gledao sam gore, a ona se smejala i... "Tako da se valjam okolo po zemlji, a ona spusti žetvu i stane iznad mene--" Zastao je, razrogačenih očiju " --sa jednom nogom sa obe strane moje glave. "Malo smo ležali, a onda sam počeo da budem nervozan, znaš, kao da će se oni lovci vratiti i pronaći niskorođeno me uvlači me u djevojku dovoljno visokorođenu da mi nije bilo potrebno da učim jahati konja. "Upravo sam vrisnula , osjećao se kao vatra pomiješana sa solju, bilo je užasno." Oči su mu blistale. „Tako da ona maršira do mene i šiba tu žetvu pravo u moju nogu, i jao !Oči su mi suzele. "Ona me hvata i spušta mi pantalone, i zabode dršku tog useva pravo u moje dupe." Gomila je dahtala; Evan je zadrhtao i otpio jabukovaču wechat dating china. I sada kada sam potrošio dovoljno tečne hrabrosti, vratiću se na to polje i moliti se Bogu da se vrati." Otišao je do vrata. Gomila se okrenula na njega; znali su da Evan misli posao i hteli su da čuju ostatak priče. „Ona se uzdigne na mene i Bože, to je bio raj...

Imala je ogromne mamuze, vratovi su bili ovoliki." Demonstrirao je. Lasky je nevoljko isporučio šolju jabukovače i ritual - ocediti pola, gutljaj ostatak - se ponovio. A evo i ovo..." Utihnuo je, pa ponovo nastavio, kao da se seća nečeg važnog, "ova lepa devojka, devojka u lovu, na vrhu od ovog konja sa usjevom za jahanje, ona se spušta i počinje da ga tuče u roku od jednog inča njegovog života."Svi smo se smijali čudnim načinima blesavih plemića.„Pa, ​​već mi je bilo žao konja, i izašao sam iz žbunja, razmišljajući kako da joj privučem pažnju da prebijem konja na smrt, a da joj ne javim da sam je vidio.

Najbolje ponude U kategoriji