Najbolji Kampovi U Arizoni

Također je bila vješta u hodanju na višim štiklama.equire i uniforma joj je dobro pristajala.
To sugerira da bi mogla biti dobar kandidat za kontrolu orgazma. S obzirom na istoriju jebanja gospođice Johnson, vjerujem da to pokazuje značajnu kontrolu s njene strane. U stvari, gospođica Ashton me je inspirisala da više radim na držanju svog tijela na takav način da demonstriram moju želju za vašim penisom, gospodine.
Guzice gospođice Ashton je dobro prilagođeno za dugotrajno batinanje i vjerovatno će biti uživanje za jebanje nakon što se pravilno istrenira. Vjerujem da bismo je klasificirali kao "kruškoliku". Nadam se gospodine da će jedan ili oba ova kandidata ispuniti vaše zahtjeve.

Kada sam ohrabrio gospođicu Johnson da mi pokaže kako dobro može da se zajebi u pičku, impresionirala me je kontrolom mišića, vrlo teškim i pohlepnim jebanjem u psećem stilu i vrlo glasnim glasom kojim je molila i stenjala za oslobađanje. Zaista, vjerujem da je eventualni orgazam gospođice Johnson na mom plastičnom kitu potaknuo moj jučerašnji ukor. Kontrola mišića i koncentracija na njenom licu bili su impresivni (2g) najbolji kampovi u Arizoni. Nadam se da ćete uživati ​​u njenim video zapisima koji su poslani e-poštom na pregled (video 1). Još jednom, želim da se izvinim za neoprostivu buku koju smo napravili i za jačinu orgazma gospođice Džonson koji je poremetio vaš sastanak sa gospođicom Moore. Njeno lice nalik lutki i zaobljena figura sugeriraju da ispunjava vaš zahtjev da bude "vruća" iako se povinujem vašem sudu njenu sliku (vidi sliku 1a). Zaista, objasnila je da se zajebala sa brojnim priborom u svojoj kuhinji, kao i povrćem, pa čak i četkom za kosu. Leđa su joj bila ravna, a ruke sklopljene na leđima kako je traženo. Također je priznala poniženu ideju da moli za kaznu kao poslasticu. Vjerujem da će vam biti impresivna njena sposobnost da se savija i kreće u skladu sa vašim potrebama (pogledajte slike 2a, b i c). Njene bradavice su očigledno bile tvrde sa tog prikaza (slika 2h).Činilo se da je i gospođica Ashton podložna užicima primanja bola i poniženja. Bilo joj je potrebno vrlo malo prilagođavanja i činilo se željnim da pokaže svoju vještinu u sisanju penis, kao i potencijal da pojebe tvoj kurac svojim sisama (slika 1f i g). Pička gospođice Džonson je obrijana, a koža njene pičke i šupka je kremasta i svetla kao i ostatak kože (slika 1h). S obzirom na brzinu kojom je gospođica Johnson odgovorila na lagane udarce po svojim sisama, guzici i butinama dok sam ispravljao njen položaj, čini se da joj je potreban samo lagani dodir u fizičkom kažnjavanju i željna je učiniti ono što joj se kaže. Voleo bih da ima nastavak, ali ne vidim kako bi mogao, pošto autor sve to elegantno umotava u kratak prostor – samo želim da sve indeksirane slike i video zapisi, itd., zaista sadrže priču. Bilo ju je zadovoljstvo gledati, nadam se da ćete vidjeti u videu koji sam poslala (video 2). Pitao sam o njenom seksualnom porijeklu, priznala je da je bila uznemirena pri pomisli da će je udariti zbog svojih nedjela. Prirodno je plavuša sa kosom do ramena i plavim očima i ima tipičnu figuru pješčanog sata. postojao, takođe. Nadam se gospodine da bih mogao isprobati njene vještine u lizanju maca ako biste uživali u tome da se vaši droljavi zaposlenici jebaju. Prvo sam je uputio da kleči s prikazanim sisama, razmaknutih bedara i razdvojenih usana. Zahvalan sam na jučerašnjoj ispravi i kazni. Kandidati koji su prošli ovu početnu provjeru pozvani su na ličnu diskusiju o vašim strogim standardima kvaliteta i tačnosti, kao i o činjenici da bi na ovoj poziciji bili dužni da ispune sve vaše potrebe.
Ona je puna ljupkosti i druželjubivosti i pokorna u odgovoru na autoritet. Nadam se da će jedan ili oboje ispuniti vaše zahtjeve i naravno da će preuzeti punu odgovornost i podnijeti svaku kaznu koju smatrate potrebnim zbog mog nedostatka. Gospodine, uputili ste me da pregledam kandidate za novu poziciju ličnog asistenta. Kada su zamolili da se skine, učinila je to brzo i bez prigovora, nudeći sama meni na poziciji je zahtijevala prvo da izvrši tačna mjerenja, a zatim da isproba razne položaje koji bi bili potrebni da se predstavi u vašem društvu (vidi sliku 1b). Bila je vješta u svakom i činilo se da želi više korekcija i više položaja (2e i f). Gospođica Ashton je takođe izuzetno fleksibilna i provela je neko vreme podučavajući razne cirkuske umjetnosti. Kada sam privezao kurac, bila je nestrpljiva da ga popuši.

Najbolje ponude U kategoriji