Crvene Zastavice Kada Izlazi Sa Mlađim Muškarcem

Kada je izgledalo da je završila svoj period tugovanja, postala je još više tigar u krevetu - ako je moguće - nego prve godine kada smo bili u braku. Umjesto toga, Joe je odlučio da će me naučiti lekciju i prišao mi je i zamahnuo desnom šakom prema meni.
Uprkos mom dobrom izgledu, imao sam mnogo loših veza sa ženama tokom srednje škole i na fakultetu. Nakon Denisenog poziva završio sam samo dva brza jednostavna projekta, jer to je sve za što sam bio sposoban, pojeo sam pola sendviča, a zatim stigao u park deset minuta ranije. Mozak mi je bio spržen - iskreno nisam mogao da razmišljam ispravno - pa sam popustio.""Treće si nas uhvatio", rekla je gledajući u zemlju. Obećavam da ću ti se iskupiti i biti najvernija žena u istoriji."Mogao sam reći da je Denise suzdržavala suze.
U srijedu uveče sam ozbiljno razmislio o situaciji. Iako sam u ovoj fazi bio spreman da se pomirim s obzirom na situaciju sa aripiprazolom, više nisam glupo vjerovao.. Taj seronja Joe se očito dovoljno oporavio da napusti prostorije jer više nije bio u hodniku.

Denise je nazvala moj mobilni u subotu popodne, ali kada sam vidio njeno ime na identifikatoru pozivatelja, nisam se javio."Molim vas, nazovite me, tako mi je žao", bilo je sve što je pisalo u njenoj poruci. Imam i još jednu idiosinkraziju;iako sam zaradio crni pojas u brazilskom jujitsuu to niko koga poznajem osim mojih roditelja i brata ne zna jer neki ljudi misle da imaš neku vrstu poremećaja ličnosti ako se baviš borilačkim vještinama, a ja ne želim da me to doživljavaju način. Godinu dana stvari sa Denise su mi se činile savršene. Bio sam prokleto ljut i mogao sam da se obračunam sa bilo kim na svijetu onako kako sam se tada osjećao", odgovorio sam izbjegavajući pominjanje crnog pojasa u brazilskom džiudžicuu. Jednostavno ne mogu čitati ljude. Ima savršeno okruglo dupe, bedra za koje treba umrijeti, tanak struk i vesele male sise.Činilo se da smo Denise i ja uspjeli odmah na početku. Moji roditelji i braća i sestre su uvek govorili da je to zato što su devojke sa kojima sam birao da imam veze - iako su bile lepe - imale ozbiljno mane ličnosti koje nikada nisam shvatio sve dok mi nisu učinile život nepodnošljivim, prevarile me i/ili odbacile ja.

Uradio sam sve što je bilo na mojoj listi što sam mogao da postignem u subotu, a u subotu uveče sam otišao u bioskop sa jednim prijateljem i onda ponovo spavao. Tada sam je prvi put tokom incidenta zagledao u oči, pokazao prstom u nju i rekao: "Imaš nedelju dana da napustiš prostorije. Spremno je pristajala na svaki zahtjev, postavljajući mi poljubac sa svakim slučajem. Tip kojeg je jebala nije bio ni najmanje skrušen - on je, u stvari, bio ratoboran."Jebeni seronjo, zašto si to uradio?"vikao je na mene crvene zastavice kada izlazi sa mlađim muškarcem. Dok je stenjao i plakao od bola, držeći lijevom rukom svoj slomljeni desni zglob, skupio sam većinu njegove odjeće -- košulja i čarape su mu ostali iza -- u lijevu ruku, a desnom sam ga uhvatio za kosu, povukao digao na noge, a zatim ga je izjurio kroz vrata u hodnik, bacivši odeću na njegovo ležeće telo koje je cvililo. Dok su mi pantalone i dalje bile oko gležnjeva i moj penis koji je još uvijek bio u njenoj pički, odšuljao sam se do kauča, a kada smo oboje svalili dolje, konačno smo se razdvojili. Ako si me ikada volio, nađi se danas poslijepodne, gdje god kažeš", molila je. Hladni udari koje su jebači dobili bi bili dovoljni da im "opeku" kožu da nisam pazio da udari budu kratki. Ona je energično klimnula glavom i rekla: "Znam, znam."Prošao sam kroz niz drugih stvari koje su mi bile potrebne, kao što je postavljanje aplikacije za lociranje za njen iPhone na moj.

Molim vas, molim vas, vratite se kući večeras.

Najbolje ponude U kategoriji