Izlazi Sa Momkom Koji Prolazi Kroz Razvod

Odmah je bio zadivljen atmosferom koja je ležala iza drugih dvokrilnih vrata iz kitnjastog foajea - strogog i zastrašujućeg izgleda, koji ih pokazuje kroz znalački osmijeh - unutrašnjost kompaktnog pozorišta, više nalik na plišani džentlmenski klub, prije nego formalni redovi sedišta iza foajea kao što je očekivao. uskoro ćemo vam omogućiti da uživate u utikaču sa umjetničkim i senzualnim kvalitetima, za razliku od grubog uređaja koji sada nosite...

Eva je uživala opisujući mu njegove kvalitete, kratkim i zadovoljnim tonom, prije nego što je to prenijela Greti."Uvidjet ćete da ovo odlično pomaže vašem poniženju... Zlobni entuzijazam žena se povećao, jer je bio odveden da se suoči sa elegancijom žena koje su ga tako ponosno pokazivale, sveo se na samo besplatan dodatak njihovoj glamuroznoj odeći na prvi pogled, ali u stvarnosti kao zvijezda emisije onim ženama koje bi sreli, a koje su znale da je tajni sporazum već bio na snazi, i uživale su u najavi da je član engleskog plemstva postao ljubimac Berlinke. Prudence je napuhala grudi, ushićena, a pička joj se peckala od čistog zadovoljstva sopstvenog trijumfa kada je videla na šta će ga njena prodaja njega svesti."Oh, pogledaj samo sebe Horace, lord Mannerly Halla kada si bio u Engleskoj, poštovan i poštovan od onih koji te poznaju samo po tvojoj tituli... Upravo to će ga natjerati da na najzadovoljavajući način izdrži sramotu što je feminiziran. prikazat će njegovu poziciju kao Gospodaričinog ljubimca za noć, tako izvrsno."Odšetala je natrag s odjevnim predmetima i položila ih na krevet, a oči su joj blistale od suptilnog zadovoljstva vidjevši Horaceovu mješavinu prezira i pokornog uzbuđenja zbog jezivo ženstvene boje onoga što će biti natjeran da nosi izlazi sa momkom koji prolazi kroz razvod. Neobičan užas toga, doveo ga je do toga da svoje seme odmah pošalje u vreću.

Zadovoljno se nasmiješila kada je podigla odjevne predmete kako bi otkrila cipele koje bi ih nadopunjavale, uživajući u njegovom oštrom udisanju dok je ponosno podizala jednu da bi bolje proučio.

Najbolje ponude U kategoriji