Heroji Oluje Nepošteno Sklapanje Provoda

Sada za tebe", rekla je dok je krenula prema krevetu."Jesi li spreman?"Uzela je džemper i ponovo ga vukla po mojoj koži dok ga je puštala da se izduži. Znam da si rekao da ne masturbiraš, pa osim ako ne želiš da drkaš, moramo da pokušamo nešto drugo." "Samo razmisli o tome šta uvek radiš kada maštaš." ponudila je. Obuhvatio sam ruku ispod i nežno je stisnuo, pomerajući ruku prema gore preko prednje strane.
Pogledao sam malo okolo da se uvjerim da nisam propustio nijednu. Okrenula se i pogledala me.
Bacio sam pogled na svoje međunožje da se uvjerim da tamo nema ničega i, zadovoljan, vratio sam se u dnevnu sobu.. Izgledala je još ljepše nego u stvarnosti. Kada je počela raditi na mojoj šminki, bio sam zapanjen kad sam vidio da se Charlene počela pojavljivati. Sat je prebačen na 12:00.Čekanje me je ubijalo.
Iznad njih je virila glava mog penisa u erekciji."Ona na šta mislim?"rekla je dok je trknula prstom. Kornjača je bila malo zbrkana, pa sam je popravio. Pogledao sam okolo ne bih li počistio ruku. Vukla je džemper dolje do njega i lagano ga trljala gore-dolje. Našao sam ga i pogledao se u ogledalo. Malo sam se razočarao kada je otkrila ostatak međunožja da vidi da nema penis. Pretpostavio sam da ti se dopao ovaj neki dan, pa bih ti dozvolio da ga ponovo pogledaš."Ponovo se zakikotala."Zapravo, tvoj brat zna da ga imam na sebi, tako da sam siguran da će se pojaviti kasnije sa svojim rendžerskim dresom.

Šta misliš? Lijepo?"Željela sam da je ovo stvarno i da se nikada neće promijeniti. Pomisao da pomaže da se sve obuče bila je veoma uzbudljiva. Nisam znao šta da mislim. Skinuo sam kaiš i povukao džemper još malo da ga stegnem i ponovo zakačio kaiš. Možda bih ovo mogao sam. Pogledala me završno i rekla: "Pa, zdravo Charlene! Drago mi je da te ponovo vidim!"Okrenula me je da se vidim u ogledalu heroji oluje nepošteno sklapanje provoda.
Pretpostavljam da je sada bilo prekasno da se izvučem iz toga. Osjetio sam kako mi zaglađuje džemper preko tijela, zaustavljajući se na mojim lažnim sisama. Zavezala mi je grudnjak i nagnula se. Držala ga je ispred mene, kao da provjerava veličinu. Stavila ga je na svoje grudi i nježno vodila moju ruku. Ali pitam se da li zamišljaš da li imam penis?" Njeno pitanje me je zateklo.

Najbolje ponude U kategoriji