Web Stranice Za Upoznavanje Phoenix Arizona

Tada sam osjetio nešto tvrdo i malo ljuskavo. Nakon minute, morao sam pitati."Gdje si to naučio?""Poznaješ mog prijatelja Briana?"Napravio sam brzu mentalnu inventuru njenih prijatelja, pokušavajući da se setim ko je Brajan kako bih ga zadavio jer mi je popušila moja ćerka. Ponovila je ovo još dva puta, dovodeći me do ivice, a zatim stala."Ovaj put nema stajanja, tata."Konačno je rekla. Poznati pritisak se povećao i počela je topla navala unutra.
Voda ju je potpuno natopila, čineći košulju gotovo providnom i prijeteći da vrati misli koje su maloprije proždirale moju psihu."Jesi li pao? Udario se u glavu? Trebam li zvati hitnu pomoć? Zovem hitnu pomoć.""Sam. Nisam mnogo skočio da shvatim zbog čega si uznemiren. Ona je odrasla sa mnom i kako moj mozak radi (ili ne radi) i nije joj trebalo dugo da shvati šta se tamo dešava."Oh tata."Uzdahnula je sa strpljivim osmehom."Hajde. Za večerom smo sjedili za prilično lijepim stolom, ušuškanim pozadi. Nakon 30 minuta završio sam prednje dvorište i pregledao svoj rad. Želim da uživam u ovome što je duže moguće."Nekoliko vječnosti kasnije, nastavila je raditi na meni. Dobro sam. Nisi me uvjerio, niti prevario, niti me prevario, niti uradio bilo šta o čemu si čitao.
Nikada se ne udalji od mene, bez obzira koliko sam gurnuo. Onda je došlo do mene."Vrlo.

Ovo."Ušuškala se u mene i zadovoljno potpisala. Povlačeći me, skoro me bacila na krevet, a zatim legla pored mene i oslonila se na ruku."Bilo je nešto što sam već neko vrijeme želio."To me je iznenadilo "Nisam to isplanirao ako je to ono što mislite web stranice za upoznavanje Phoenix Arizona. Ti?""Moram da pokosim travnjak prije nego komšiluk pošalje pismo.""Zabavite se s tim!"zakikotala se dok je završavala doručak. Gledao sam kako joj vrhovi prstiju prelaze po bočnim stranama njenih gaćica, a zatim jedna ruka klizi niz sredinu, prateći nabor iznutra. Ona se pobrinula da me dovede do vrhunca uživanja, a ne samo do pola puta gore. Naš razgovor je odlutao posvuda, ali nisam baš mario za ono o čemu razgovaramo. Oboje smo otišli u svoje sobe da se presvučemo u nešto udobnije. Onda sam pod tušem pronašao još krvi na sebi.
Nisam siguran koliko sam dugo sedeo tamo, zatrpan samoprezirom. Brzo, to je postalo veoma teško. Uzela je svaku i stavila ih na svoje grudi, stisnuvši moje ruke uz svoju kožu."Pogledaj me, tata."Oči su joj bile uperene u moje, još uvijek malo natečene, ali jasne i oštre."Predajem se tebi. Koljena su mi bila slaba. Glava joj se zaustavila na vrhu, sišući ga kao milkshake. Spustila je pogled na mene, ovaj put mi se široko nasmejala."Mmmm. Maloprije mi je dao nekoliko savjeta. Na trenutak sam se uplašila da me zadirkuje i da će opet prestati, ali nije.

Najbolje ponude U kategoriji