Mladi Momak Izlazi Sa Samohranom Majkom

Vjerovatno je bio u pravu, pomislila sam, i okrenuvši se Jakeu, znala sam da i on misli isto."Možemo ovo podijeliti na četiri načina..." "Četiri puta? Samo nas je troje."Rekao je Jake."Hoćeš li ućutati na minut?"Puknuo je Mitch, opet."Podijelili smo ovo na četiri načina."Počeo je ponovo: "Uzimamo po jednu porciju..." "Čovječe, ako razmišljaš o tome da nađeš nekoga kome bi prodao treću porciju, onda sam napolju."Rekao je Jake, "ovo je sranje ono što tipove poput nas dovodi u nevolje. Za nas u svakom slučaju. Ali ubrzo prije nego što smo uspjeli proći kroz naš plan, jedan od njih je predložio da ga još jednom pokušamo.
Grad je bio malo mjesto i mi smo bili štreberska djeca, ali nismo baš imali teško djetinjstvo, kao većina štreberske djece, pretpostavljam. Ovako ne prikazuju dejstvo droge u filmovima.

Probio je rupu na torbi i ona se prolila po njegovom krevetu, gunđajući "Jebi ga!" Brzo ju je zgrabio i zapečatio rupu prstom i stidljivo se nasmiješio obojici. Na brzinu sam se istuširao i krenuo pravo do Jakea. I krenuo sam pravo dole. Podigao sam se na dupe i pokušao da se setim sećanja kada mi se nešto od toga vratilo. Osim toga, putovali su u Švicarsku sa svojom porodicom na ljeto."Izvukao je telefon, "S obzirom na vrijeme, prilično sam siguran, da su već otišli."On je rekao."Na odmoru u Švicarskoj sa svojim porodicama?"Šokirano sam upitao: "Šta smo dovraga radili s takvim djevojkama. Na brzinu sam se istuširao i krenuo dole kada sam začuo muziku u sestrinskoj sobi. Dakle, s obzirom na to, šta god ta stvar bila, imala nas je oko 20. Probudio sam se jako preznojen i osjećao sam da će mi srce iskočiti iz grudi. "Da, a ostalo da uživamo u ljetu." Rekao je mladi momak izlazi sa samohranom majkom. I tek tada sam primijetio bar kod na njemu i sićušni pečat na jednom kraju.

Najbolje ponude U kategoriji