Tinder Dating Sverige

Ili... Abeova impresivna forma se nadvila nad Tinom, ali Tina mu je uzvratila sa dvostruko više energije (i stava) da to nadoknadi.

Pogledaj Daniele!"Nagnula je fotografiju kako biste mogli vidjeti. Znoj na njihovoj koži zapekao je ljubičasto u sjaju pozornice. I ti si otpio gutljaj i shvatio da si nekako mogao osjetiti kako ti se voda razlijeva tijelom nakon pijenja. Abe nije iznenađujuće bio prilično vješt u kretanju tijela.
Uzvratio si joj ramenima kao da želiš reći "Naravno, zašto ne."Iako unutra, toplina se digla u vama. Tina je ozarila čovjeka. Držala je Abeovu čvrstu ruku, blaženo lepršajući za njegovom petom.
Vas troje ste upali unutra. Tina je ismijavala Abea smiješeći se i razigrano mrdajući guzicom. Bilo ti je drago što si se izjednačio s njom prije nego što je sve ovo propalo, ali još uvijek nisi imao pojma šta očekivati ​​kada se vratiš kući.

Ovdje vani, prigušeni odjeci višestrukih scenskih područja stvarali su bijelu buku koja se tresla. Gorio si od naklonosti prema njima oboje i osjećao si čudnu želju da ih vidiš kako zajedno istražuju ovu novu i zabavnu vezu.
Osim toga... Zgrabio si Tininu ruku dok ste se vas troje provlačili kroz gomilu kako biste se približili bini. Niste bili sigurni da li on uopće flertuje s njom, ali ipak vam se ta mogućnost pokrenula. Plus, taj pogled koji mu je uputila... Sve se dešavalo vrlo brzo, i iako ste se često provjeravali, još uvijek niste mogli biti sigurni kako biste se osjećali gledajući kako se to događa."Jeste li vi momci odavde? Ostajete u gradu?"upitao je Abe dok ste se vas troje penjali polumračnim stepenicama na 6. Njen i njegov oblik kretali su se zajedno, kao da ih pokreće ista svijest. Primijetili ste kako mu je ruka puzala oko njenog golog struka dok su pozirali, a zatim *bljesnula*. Zujalo vam je u ušima, a tijelo tromo nakon sati plesanja i razgledanja.Činilo se da MDMA nestaje. Ne želim da se osjećaš isključeno ili tako nešto.""Ne, u redu je", rekao si joj."Ja... Upravo ste se spremali da joj se vratite kada se pojavio da joj ponudi žvaku, što je ona prihvatila sa ozbiljnim osmehom. Izložio je papirnate čaše, izvadio rezervoar vode iz svog ranca i natočio piće za svakoga od vas."Tako si spreman, Abe."rekla je Tina.
Tina je nosila blažen osmijeh;Abeove su oči zarežale od gladi. Njegovo tijelo se kretalo u skladu s basom dok je kružio oko Tine, koja ga je više puta kradom pogledala.

Uhvatili ste sebe kako gledate sa strahopoštovanjem dok ste vidjeli snagu njene ličnosti pojačanu lijekovima i feromonima. Tina možda nije mislila ništa o Abeovoj ruci na boku. Tina je zadovoljno uzdahnula, a lice joj je blistalo."To mi je zaista trebalo. Možda je i njega namamila njena čarolija.

Abeove oči su se suzile kao da prihvaćaju Tinin izazov. Tina je uzvratila pogled na tebe, a zatim se provukla kroz gomilu kako bi se vratila do Abea. stvarno bih volio da se to dogodi."Tina je još jednom udahnula. Dok svi pozirate pred kamerom, kunete se da osjećate kako se Abeova ruka ponovo šunjala oko Tininog struka - i opet se žar u vama diže.

Glavni DJ je upravo izašao na scenu, a festivalski teren je bio pun života i boja tinder dating sverige. Suosjećajno si obliznuo vlastite usne. Bilo je zabavno gledati vašu tipično tihu djevojku kako se predaje muzici.

Najbolje ponude U kategoriji