Servis Za Upoznavanje U Karachiju

Pokorna je nastavila da drži svoj položaj, čak i kada je Učitelj počeo da govori reči bolnije od poteza njegovim pojasom.

Submisiv je, kroz bolnu i tešku sesiju kažnjavanja, cijenio koliko često submisiv nije uspio razumjeti Učiteljev stav. Svidelo mi se.to je tako istina - teška fizička bol nije ništa u poređenju sa osećajem neuspeha - osećajem izneveravanja Učitelja.toliko ste otvoreno podijelili, da svaku misao i osjećaj u potpunosti otkriva submisivka koja tačno razumije zašto je kažnjena, iako to toliko boli...hvala još jednom što ste nas pustili u te srceparajuće zavrzlame.xoxoxo od srodne duše....
Osećaj pokornog neuspeha nije bio umanjen spoznajom da je ljubav pokornog prema Gospodaru apsolutna. Pokorna je nastavila da oslanja svoje tijelo na naslon stolice, široko raširenih stopala, i dočekala je toplinu i bol u dupetu i bedrima pokorne kao iskupljenje. Koliko je puta upotrebljena fraza "pokorni" Preterana upotreba Tvoja priča mi je pomogla da izrazim svoja osećanja prema mom Gospodaru.pa šta god uradili za njega, to nikada neće biti dovoljno. Ali, kako se disciplina nastavila, pokorna je iza sebe ostavila svoje žaljenje što nije služila onako kako je Gospodar preferirao. Jedinstvena suština podaničke ličnosti osjetila je fizičku bol od udaraca i obradila ih kao disciplinu.Čak štoviše, pokorna je iskusila puninu jačeg bola koji je odjekivao cijelim njenim bićem kada je Gospodar kojemu je pokorna pokušala služiti bio razočaran servis za upoznavanje u karachiju.

Submisivni je prepoznao dihotomiju potčinjavanja i služenja: submisiv je manji od -- ne centar, nije fokus - ali mora vidjeti službu u perspektivi Onoga koji je veći od, koji je centar i fokus svih submissive radi. Suze su padale dok su se udari nastavljali;bol koji je izazvao suze nije bio fizički, već emocionalni bol.
Reči koje je Učitelj rekao, govoreći tiho i smireno, ranile su pokornog duboko, mnogo ozbiljnije od pojasa koji je držao tako efikasnom snagom. Još jednom, kao što se to često dešavalo u njenom pokoravanju i služenju, pokorna je osetila bol u njenom lomljenju srca.Činilo se uobičajenim da će ponos pokorne u njenoj službi biti slomljen nepromišljenim gestom ili nepromišljenim propustom u rasuđivanju.

Kratke priče su najteži oblik pisanja.

Najbolje ponude U kategoriji