Ko Je Stefan Iz Vampirskih Dnevnika Koji Izlazi U Stvarnom životu

Prelazim rukama preko svoje kose koja je još uvijek čvrsto umotana u vezicu za kosu i gledam oko sebe druge lovce na ucjene. Oštro udahnem boreći se s porivom da ga skočim. Uzdržavam vrisak i pokušavam se povući privodeći ruke cijevima iznad mene, ali njegove noge se zatvaraju oko mojih držeći me na mjestu.
Odvajam usne od njegovih i jezikom prelazim duž njegovog vrata ljubeći mu vilicu. Okrenem se da pogledam druge muškarce, čekajući da se jedan od njih promeškolji ili probudi. Naš najnoviji pokušaj. Stavljam prste oko svakog oka i polako ih podižem pomičući ih na vrhu njegove glave. Naše usne se spajaju i naša tijela se pritišću. Vrućina me i dalje struji i znoj mi curi niz potiljak, ali ja se okrećem i vraćam se u svoju odaju za spavanje razmišljajući o novcu. ko je stefan iz vampirskih dnevnika koji izlazi u stvarnom životu. Glava mu je nagnuta unatrag, a ruke povlače čvrste držače. Prinosim svoje lice njegovom, i dalje ga ne dodirujem u strahu da će se probuditi i prinijeti svoje ruke njegovom licu.
Saginjem se nad njim hvatajući ga u vid i miris. Onda mi oči padaju na njega. Skidam mu košulju i odmičem se od njega gledajući druge muškarce. Prisiljavam ruke da napuste njegovu kožu i glava mu se podiže dok ustuknem od njega introvert dating extrovert. Ali njegova cijena se udvostručuje ako ga održimo u životu.

Najbolje ponude U kategoriji