Dying Light Kako Doći Do Provodadžisanja

Dok je govorio, brzo je skinuo svoj stalno prisutan sportski kaput i prebacio ga na Gazongina vitka ramena, podstičući je da ustane."Vi momci morate mnogo da objasnite, a ja ću to poslušati nakon što odvedem gospođu Lawrence kući! Dobro je što su me Cornyjevi roditelji zamolili da provjerim stvari ovdje kada nisu mogli telefonom razgovarati . Teško je disala i u očima joj je bilo grozničave požude.

Daj mi to. Okrenuvši se ka Gazongi, dečaci su zanemeli. Trebalo joj je još jebanja, mnogo puta je bila na ivici monumentalnog orgazma i nikada nije dobila potrebno oslobađanje. To bi učinilo da postanu što ženstvenije. Kliznula je na Cornyja i polako trljala svoje tijelo gore-dolje."Tvoje tijelo je jako dobro. Moramo to ponoviti!"Počela je da se migolji u Cornyjevim rukama dok je pokušavao doći do daha."Trnci su bili tako dobri! Ali... Napaljena sam i moje sise su sve veće i veće.

Sada je stenjala od strasti i tražila još!"Stisni me, dušo, povuci mi bradavice! Oh, molim te, moram više da osjetim! Nemoj stati", dahtao je Gazonga. i oohhhh, osjećam kako postaješ tvrd u meni."Bila je istina. Osećam kako svršavaš u meni! Nemoj stati, više. Nije bila sigurna koji je dječak koji. svršiti."uspio je samo nekoliko minuta kasnije."Čekaj me, ljubavniče, samo još malo", dahtao je Gazonga."Još samo malo. Cornyja je zahvatila Gazongina strast, a njegove su ruke lutale po njenom grozničavom tijelu, milujući Gazongina leđa i spuštajući se prema dolje kako bi obuhvatio njezinu zategnutu guzu.
Sljedećih nekoliko minuta razgovor se vrtio oko toga koji film gledati s Gazongom koji je predložio "Waiting to Exhale" i dečacima koji su želeli da pogledaju najnoviji film sa Jamie Lee Curtisom i "Ahnold"."Corny, mogu li te vidjeti u dnevnoj sobi na trenutak?"šapnuo je Gazonga u pauzi u razgovoru. Radi to više!"zastenjao je uzbuđeni tinejdžer."Mislim da bih mogao da se oslobodim toga, tako je dobar osećaj!"Ponovo ležeći punom dužinom na Cornyju, Gazonga je zarobio svoje ruke između njih dok se izvijala i uvijala, s rukama na njihovim bokovima. Mislim da su mi grudi veće!"uzviknula je. Gazonga je oduvijek insistirao na tome da zadrže kontrolu i da ne popuštaju svojim "niženim" porivima dying light kako doći do provodadžisanja.
Danas je samo zarežala duboko u grlu i upotrijebila ruku na njegovoj guzi da privuče Cornyja čvršće uz svoje grozničavo, uvijajuće tijelo."Ne pričaj! Dođi ovamo."Gazonga je okrenuo Cornyja i gurnuo ga na kauč. Gruba tekstura tepiha na njenim sisama je bila dobra. Bio je to prizor koji se stvrdnjavao.

Jedino o čemu je sada razmišljala je da siđe!Mislila je da bi mogla dobiti olakšanje koje joj je bilo potrebno, ako bi mogla samo da izazove još jednu erekciju od svake od njih. Njene ruke su milovala njegova grudi bez dlake i lepršala do njegovih bokova.

Obično su Gazonga i Corny razmjenjivali brze kljuke, povremeno dugi poljubac, definitivno bez jezika. Nije željela da ih zaprepasti golom kad su je prvi put vidjeli.
Nadam se da ćeš mi moći pomoći. Jače, brže! Ahhhhh!"njen uzdah je bio jedan od blagog razočarenja dok je pala u Cornyjevo naručje."Oh, to je bilo jako dobro. Dokazaću ti."Gazonga je zgrabio bočicu od Jacka i uklonio čep.Španska mušica, pročitala je, sada sa povećanjem grudi."Jedna kap si rekao? Koristiću pet. Njene novo proširene grudi su širile polovine njene bluze, a tkanina je bila zategnuta. Ohhhhh, daj da poližem."Njen jezik je zatreperio da pomiluje vrh njegovog kurca."Sviđa li ti se to? Je li uzbudljivo vidjeti Gazongina usta na tvom kurcu? Hoće li ti pomoći da se ogorčiš za Gazongu? Moram te ponovo osjetiti u sebi. On je hemijski genije i rekao mi je da bi jedna kap ovoga zagrejala svaku devojku. Njene inače napučene usne su blistale dok je brzo prelazila jezikom po njima."Umm, i ti dobro mirišeš", rekla je dok je grickala Cornyjevo uho i niz njegov vrat.„Volim da osetim kako se moje telo trlja o tvoje“, promrmljala je."Da..da, i ja", promucao je preplavljeni mladić."I tvoj kurac je tako tvrd!"Gazonga je gugutala dok joj je ruka klizila između njih.

Najbolje ponude U kategoriji