Besplatne Poruke Za Upoznavanje Na Mreži

Jann je podigla noge i osjetio sam kako joj se ruka pomiče ispod mog kura dok sam je izvlačio i gurao natrag. Jednostavno nisam mogao odoliti."Lijeno je odgovorila: "U redu je.
Nismo dugo spavali i nije bilo ni približno dovoljno vremena da se Jann potpuno otrijezni. Borio sam se da uđem ispod čaršava koji je još uvijek labavo omotala oko sebe, a ona se nasmijala dok sam mogao ući s njom unutra, smjestiti se između njenih nogu i uz njenu toplu kožu pritiskajući moja grudi uz njene velike meke grudi. Moj penis se pokolebao dok se naprezao protiv vlastite tvrdoće, a ja sam ga malo udario o Jannovo bedro dok je glava napravila klizavo mokro mjesto na njenom kuku besplatne poruke za upoznavanje na mreži.

Nastavio sam polako maziti njenu macu i odjednom mi je prst postao klizav. Jann je stenjao grcajući sa svakim udarcem dok sam počeo produžavati zaveslaj. Druga pumpica je opet malo boljela od njene zategnutosti, pa sam joj brzo izvukao iz anusa i zario svoj štap za trzaje u njenu mokru macu. Još uvijek sam mogao osjetiti alkohol u njenom dahu preko laganog mirisa i okusa paste za zube od mente dok se moj jezik borio s njenim. Jann je dahnula dok sam tonuo u nju, a moj penis se još uvijek savijao, istiskujući posljednjih nekoliko malih brizganja sperme u njeno dupe. Lagano sam je poljubio i vidio sam da je upravo oprala zube. Otvorila je usta kao da će nešto reći, ali je samo djelomično otkrila zube dok je natečena, okrugla glava moje erekcije gurnula u njeno vruće dupe."O da..." prošaptala je dok sam osjetio kako joj anus klizi preko glave i hvata se za osovinu moje pulsirajuće muškosti. Njena pička je bila tako vruća i moja je sperma slobodno ispumpavala u nju dok je stalno mrmljala i dahtala "Da".sa svakim grčem. Još uvijek je ležala na leđima kao i kada smo sinoć završili. Zacvilila je kao odgovor i ja sam je ponovo prekrio čaršavom. Jann više nije pričao niti stenjao, samo je duboko disao. Povukao sam plahtu i pogledao njenu macu. Bila je na koljenima s podignutim dupetom koliko je mogla, ali je držala torzo dolje na krevetu, glavu na jednu stranu i ruke ispod sebe.

Najbolje ponude U kategoriji