Definicija Svrhe Relativnog Upoznavanja

Ne znam kako je dobila to pivo;ona ima osamnaest godina. Znao sam da to nije Jacki;imala je ovo glupo kucanje dva puta, zatim pauzu i još dva puta. Sranje, slušajući Julesa, nisam radio ništa kako treba cijelo vrijeme dok smo bili tamo. Pogledao me je stvarno smešno, a onda je prasnuo od smeha. I čim bi joj okrenula leđa, moja mama i ujak Dwight bi rekli 'N riječ' ovo i 'N riječ' ono.
Napunila je majicu jako lijepo i popunila farmerke jako lijepo. Ponovo se nasmijao i odnio svoj tanjir do "Gospođica Althea je moja mama", rekao je.

Dvadeset jedan, toliko moraš imati da kupiš pivo u Gruziji. Tako sam samo pomiješao dijetalni sok od narandže i viski u velikoj plastičnoj čaši. Bio sam stvarno iznenađen kada mi je Roey rekla da će doći po mene sutra. Pitam se zašto Marie svog brata ne nazove gubitnikom definicija svrhe relativnog upoznavanja. Na svojoj drugoj petlji našeg parka prikolica, gospođica Althea je stala i pitala me šta nije u redu.

Zaista, skoro svako bi mogao da mi razbije vrata;to su ova jeftina vrata. Pa sam mu rekao da ih namočim preko noći, sa otprilike kašikom sode bikarbone u vodi.

Mašina za pranje sudova je dala otkaz, a drugi dečko iz autobusa se jednostavno nije potrudio da se pojavi, a tog dana se dešavala neka stvar na Gay Prideu i bili smo zalupili. Hose šorc nije išla uz onu Pepto-Bismol ružičastu košulju koju je nosila, ali gospođicu Althea nije bilo briga. Samo smo čekali da završi piletinu, nareže svinjsko pečenje."Pa, gdje idemo na naš prvi spoj?"upitao je Roey dok smo izlazili s parkinga."Svugdje gdje ne puštaju rep muziku", pomislio sam. Umoran sam, smrdim na luk i svinjetinu i mast od kuvanja, a Roey se nagnula, to sranje koje ona naziva muzikom samo lupa i ljubi me.

Najbolje ponude U kategoriji