Reddit 3 Mjeseca Zabavljanja

"Misty?""Da", odgovorila je otvarajući vrata. Chrissie se tresla dok je mašina usporila do zaustavljanja.

Chrissie uopće nije bila sigurna šta se dešava, ali je znala da joj se to sviđa reddit 3 mjeseca zabavljanja. Prišao joj je blizu;mogla je osjetiti njegovu gustu pljesnivu i znojnu aromu."Ja sam Steve" počeo je i zgrabio Chrissie za ruke stavljajući joj lisice "Ja ću biti taj koga slušaš večeras, i shvatili smo šta želiš.

Chrissie je ušla u klub, bio je mrak i osjetila je onaj zadimljeni, pljesnivi miris. Bio je visok najmanje 6 stopa, bio je u odličnoj formi sa šestorkom, a ruke su mu bile jednako uglađene. Dvojica muškaraca su se zatim zamenila.
Chrissie je bila raširena, njeni ružičasti nabori su bili razotkriveni u želji da bude dodirnuta i zadovoljna. Ona je uradila kako joj je rečeno, i posisala Willov kurac jer bi je druga dvojica i dalje štipala za bradavice ili je udarala po dupetu, čak su joj gurnuli glavu na Willov kurac više dok nije pustio u njena usta, Steve ju je natjerao da učini isto Mikeu.
Chrissie je konačno zakazala sastanak, ali nakon mjeseci istraživanja zaključila je da to zaista želi više od svega. Kada ju je Stiv odvojio od stola i mogla se slobodno kretati, samo je ležala.
Chrissie je gladno prihvatila Wills člana u usta, voljela je sisati kurac. Chrissie je otišla do bara i spomenula je svoj sastanak, a barmen joj je rekao da mora otići gore. Steve je zatvorio vrata i Chrissi je pala u stolicu.

Stavili su joj gležnjeve u držače, a zatim su se svaki polako probijali uz njezine noge sve dok nisu bili na njenoj pički. Imala je još tri dana da čeka, termin je bio u 22 sata. Oba muškarca su je počela lizati, jedan joj je pipao prste, a obojica pokušavali da joj poližu klitoris, Chrissie je zabacila glavu i zatvorila oči dok su je orgazmični talasi prelivali. Steve je tada počeo da trlja njenu toplinu, Chrissie je već bila mokra i bilo joj je malo neugodno koliko je zaista mokra."Oh, moj" šapuće joj na uho "mokra si Misty, ti mala kurvo!"i to je Chrissie učinilo još vlažnijim. Bile su to visoke štikle koje su imale čipku na leđima. Taj sivi tepisi i zastarjele tapete sa jednim izuzetkom, ljudi su se motali okolo. Svi su se mazili u krugu oko nje."Misty, želim da popušiš Willa i progutaš njegovu spermu" Steve joj je naredio. Steve ju je poveo niz hodnik koji ju je podsjetio na prljav hotel. Chrissie je zabacila glavu unatrag kada je počela osjećati kako se trnci počinju pojačavati, nije potrajalo dugo dok nije eksplodirala, a i mašina i Steve nastavili su Chrissie da prska. Voljela je da joj ovi muškarci uživaju i koriste je ovako. Zatim joj je dao flašu vode i oslobodio joj ruke od lisica i pomogao joj da sjedne."Jesi li ok?"upitao je Steve dodajući joj sada ručnik. Ceo sto je bio prekriven Chrissies sokovima koji su sada kapali na pod.

Najbolje ponude U kategoriji